TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Primegate: Om att gå motståndarens ärenden

Thomas Hartman har skrivit om Primegate: Om att gå motståndarens ärenden . Jag delar hans sammanfattning av läget fram till och med "elefanternas dans", som är Arenas befriande klargörande . De viktiga faktorerna för mig i att komma vidare är:
Niklas Nordström erkännande av att Aftonbladets dokument är riktiga

Arena bryter med Prime

United Minds inte helt klargörande dementi

 

Men vad betyder det här gamla..?

Karin Petterson i Aftonbladet skriver om Primeskandalen – med citat från Rebellabloggen  - att den allvarligaste följden av är inte att Niklas Nordström och Prime manipulerat Socialdemokrater i hela landet. utan att deras agerande gjort det ännu svårare att lyckas att få socialdemokrater som alldeles för länge hållit sig inom olika grupperingar i partiet att börja prata MED varandra istället för OM varandra. Även Thomas är i senare delen av sin bloggartikel inne på samma tema och frammanar bilden av de gruvliga bataljer (vari Niklas Nordström pikant nog tycks ha varit involverad): Tidigare konflikter har förts in i moderpartiet till moderaternas glädje. På s-info har också talats om ”unkna dofter från SSU-maktkamp” Aftonbladet har beskyllts för att köra med konspirationsteorier. Men betyder detta något utöver att en del blir nostalgiska?

Är de gamla ärren av genomlidna bataljer ett hinder att se framåt?
Jag var aldrig med i SSU utan kom via V in i S och har därför naturligtvis inte de gamla ungdomsfajterna under huden. Möjligen är jag därför handikappad men kan likaväl var befriad från att relatera detta till gammalt groll, alltså med större ”oskuldsfullhet” se in i framtiden. Kanske kan de gamla SSU-rävarnas återblick rent av vara ett hinder att just gå vidare? Jag vill bara ställa frågan inte ge något svar eftersom jag inte med min brist på relevant erfarenhet kan det. Peter Johansson är inne på samma linje Vi måste lämna PrimeGate bakom oss, och det är fort . Naturligtvis är det viktigt att diskutera etiska regler för lobbying men kanske måste vi lämna detta f.n. därhän för att fördjupa oss i tillväxt och välfärd i ett hållbart och jämlikt Sverige. Jag tror att i detta kan både höger-, mittemellan- och vänstersossar bli ganska eniga bara gamla surdegar lämnas därhän eller i samråd bakas ut till väldoftande bröd.Firtfarande är det personer som kommenterar utan att uppge epost- eller webbadress. Som det står uppe i det röda huvudet så raderas dylöika kommentarer som anonyma. På min blogg debatterar man öppet med namn och giltig "adress".


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM