TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ingen gate men han är besviken
Nu vill Lundberg inte bara kleta ner Wanja med sina påståenden om Wanjagate nu gråter Lundberg offentligt ut att även Mona har gjort honom besviken. Till hans försvar kan sägas att det ännu inte blivit något gate av hans besvikelse men det kan bara är en tidsfråga. Jag har tidigare skrivit om denna maniska förföljelse av Wanja ibland avlossat ungeföär var tredje timme i bloggarna Lundberg-gate och Lundberg-gate fortsätter. Man frågar sig om Carl johan nu när Wanja-gate är körd i botten med nästan 20 inlägg om Mona-gate som står på tur? Han kanske har fått blodad tand?

 

Vad sa Mona egentligen?

Om någon vill veta vad Mona Sahlin i verkligheten sagt så framgår det av nyhetskolumnen på s-info och det är ordagrant: Jag har förtroende för Wanja Lundby-Wedin som LO-ordförande, men jag är också med och är kritisk till bonus, höga lönenivåer, pensionsvillkor, oavsett om det sker i ett bolag som AMF eller i SEB eller någon annanstans i samhället. Det här är en nyttig omruskning också för företrädare i arbetarrörelsens bolag att fundera på vad det är man har varit med och fattat beslut om.

 

Förbannade men vill avvakta utredning

Carl Johan LUndberg har i sina bloggar octa skrivit om vad arbetarrörelsen och fackföreningarna eller enskilda medlemmar i dessa tycker. Visst finns det enstaka som vill skära halsen av höjdarna men den stora gruppen? Ärligt talat så tror jag att Carl Johan fabulerar när han påstår sig veta om vad som förekommer i fackföreningarna. Vist fan är man förbannad men man har sans nog att vänta med att avsätta personer innan utredningen är klar.

 

Röd lördag: fokus på bonusar och miljonlöner

Jag kommer just från en socialdemokratisk röd lördag i Ystad på Stora Östergatan och där var alla överens om att det var lurt med Wanjas medverkan men man ville ha reda på hur det gått till och ifrågasatte inte Wanjas hederlighet. Till skillnad från Carl Johan Lundberg och den borgerliga pressen så ville man inte agera lynchmobb. Dessutom så var man klar med vad huvudfrågan var. Det gäller ju att i finanskrisens skugga göra allt för att motverka bonusar och miljonlöner något som Wanja i alla tider talat emot. Borgerliga media och allianspartierna vill naturligtvis blanda bort korten så att Wanja hamnar i strålkastarljuset och bonusar och miljonlöner i skuggan.

 

Vadå för vision?
Carl Johan Lundberg vill att Sverige måste få en vision som kan lyfta landet till nya nivåer. Det låter nog så riktigt men om den visionen består i att vi skall lyncha våra ledare så vill jag inte vara med om den nivån.Är Lundberg verkligen socialdemokrat? Det verkar banne mig inte så. Visserligen är det högt i tak hos oss, men får det vara hur högt som helst? Det är oerhört dumt att ge högeralliansen billiga poäng! Dålig mentalhygien, helt enkelt.


Bo Widegren: Lars GVE har i mejl gett sitt fullständiga namn: Lars Göran Vilhelm Eriksson. Jag ber dig känna dig välkommen och vill gärna att alla här uppträder med sina riktiga namn. Jag håller med dig i allt utom antydningen att vi skulle lägga restriktioner på vad som skall få sägas på s-info. Däremot har jag och andra som du kanske sett reagerat kraftigt mot denna personkampanj mot Wanja.
Varför väljer en ulv att klä sig i fårakläder?


Bo Widegren: Jag kan naturligtvisd inte ebsavra din fråga, Irmeli, men jag tror inte att det överhuvudtage är någon ulv. Bara en stackars dumskalle som vill placera sig i strålkastarljuset och tror sig har hittat rätt scen för sitt framträdande.
"baffatt hon e kvinna"

http://www.aftonbladet.se/debatt/article4755044.ab

Har man hört refrängen. Floskler står som spön i backen.

UT med rögröna geggan!


Bo Widegren: Ja,du Peter egentligen borde man deleata sådana här inlägg eftersom de inte för debatten ett dug framåt. Är det inte bättre att kasta ut högerblå geggan som orsakat vanligt folk så mycket ont
* sänkta socialförsäkrimngsersättningar och höjda avgifte samt stramare villkor
* så stränga arbetslöshetsvillkor att 5000000 männiksor nu tvingats ut ur den
* högre beskattning än för vanliga löntagare för sjuka, arbetslösa och pensionärer.
Förutom att man sänkt skatterna för välmående.
Det är allt det här som vi i rödgröna samarbetet vill göra ändring eftersom vi för en verklig arbetarepolitik.


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM