TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

Vårdföretagarna har nu anlitat John Alvbåge som nu har simulerat sex med Let's dance-vinnaren Anton Hysén. Det är innehållet i en ny reklamfilm från lobbyorganisationen Vårdföretagarna. De är desperata nu när de kan förlora sin möjlighet att plocka ut vinster ur sjukvården. De påstår helt lögnaktigt att detta skulle göra att valfriheten försvinner. De är desperata och det visar bara detta sjuka fåneri! Det visar att de alls inte är måna om oss patienter.

 

Sedan tycker jag det hela är pinsamt och löjligt. Precis som detta skulle göra så att det finns en större förståelse för homosexuella i fotbollsvärlden? Jag blev glad när Anton Hysén vågade komma ut och deklarerade sin läggning. Detta blir bara fånigt. Sjukvården fortsätter att gå på knäna i Sverige. Stockholms läns landsting fortsätter att misskötas av Alliansen. Vi behöver varje krona i vården idag. Att Vårdföretagarna använder våra skattekronor till sådan här fånig reklam visar bara på att de har för mycket pengar.

 

Samtidigt tycker jag att det är sorgligt att John Alvbåge låtsasknullar Anton Hysen och tvärtom, för ett sådan här märkligt ändamål!

 

Men allt går tydligen att köpas för pengar.

 

Jag anser att det är dags för ett vinstförbud nu!

 homosex

 2015-10-14, 18:04  Permalink
Andra bloggar om:  


Det var väl tur att du har skrivit det här. För om någon kristdemokrat hade skrivit det, så hade det kanske stämplats som homofobiskt. Men EBT har vid senaste rikstinget med kraft drivit igenom att slopa programpunkten att Kd ska arbeta för att homosexuellas adoptionsrätt ska avskaffas. Hon är inte rädd för att slåss för principer, den tjejen. Och rikstingsbeslutet i adoptionsfrågan var väl närmast en verklighetsanpassning.

Gartulerar dig, Björn. Enligt Kd är du inte olämplig som förälder! Men i politiken skulle du nog också behöva lite verklighetsanpassning. Det är väl inte läge NU att förbjuda vinster i vården?! För nu handlar det om att ge och ta, och frågan är vad arbetarklassen ska avstå från nu, för att få stöd från alliansen för den rödgröna politiken. Senast under partiledardebatten i söndags lovade den helt utflipprade skolministern Gustav Fridolin, mp, höjda lärarlöner. Mitt i flyktingkaoset, som håller på att knäcka svenska kommuner.

Alla, utom Mp-ministrarnas egna yrkeskollegor från innan de blev yrkespolitiker, måste dra åt svångremmen. Värst drabbas de minsta kommunerna, med upp till 16 nya elever per 100 elever. En rektor säger att det inte längre äär möjligt att upprätthålla kvaliten på undervisningen. Men det drabbar väl inte bara de nya eleverna, utan även de svenskfödda och de tidigare hitkomna flykingbarnen?

Det behövs fler lärare, men Fridolin vill lägga pengarna på höjda löner till de redan anställda lärarna. Dessutom hindrar han nyanställningar genom att krampaktigt hålla fast vid de lärarlegitimationer, som infördes av hans företrädare i syfte att skapa lärarbrist - vilket enligt erfarenhet driver upp lönerna i bristyrket.

Men Fridolin lever i sin Mp-bubbla, där ekonomiska värden skapas av bankomaten och att vi är sju miljarder världsmedborgare, med rätt att bosätta sig var vi vill, och att vi svenskar inte har någon rätt till vårt eget land. (Har vi rätt att bosätta oss i andra länder och lyfta bidrag där?) Fridolin svamlar om 1.400 lärare bland flyktingarna, vilka bara väntar på att få undervisa i vanliga svenska skolor.

Men varför inrättar han då inte specialklasser, där flyktinbarn undervisas på sitt eget språk av lärare, som själva är flyktingar från samma land? I stället vill han placera äldre barn bland småbarn i klasser som motsvarar de äldre barnens nivå. Många syriska barn har inte gått i skolan sedan 2011.

Det är hur tydligt som helst att även regeringen måste verklighetsanpassas, och en förutsättning är att de mest odugliga ministrarna får lämna. Mp-ministrarna och kanske några till. Förvisso behöver Sverige lägga mer kraft på att lösa sina egna problem, än på att lösa världsproblemen. Men det utesluter inte varandra.

Det största problemet för Sverige idag, flyktingkaoset, har ju huvudsakligen skapats i andra länder, även om den svenska drygheten (att vi vill framstå som världens bästa invandrarland) har bidragit. Men Sverige har väl närmast förvärrat världsbproblem, genom att försök lancera sin "feministiska utrikespolitik" i världens mest patriarkaliskt styrda länder.

Även regeringen måste verklighetsförankras. Och så även socialdemokratin, som måste bli ett arbetareparti igen. S-politiker har länge nog intagit en elevroll i förhållande till Mp-majistrarna. De flesta Mp-politiker är ju lärare i botten, men det enda de verkar ha lärt sig under lärarutbildningen verkar vara pedagogik - som utan ämneskunskaper blir detsamma som demagogi. Ämneskunskaperna verkar det däremot vara skralt med bland Mp-magistrarna.

Det bästa för Sverige i det nuvarande parlamentariska läge vore en koalitionsregering mellan S och M. De partierna har en betryggande majoirtet i riksdagen tillsammans. Vilket ingen annat tvåpartikonstellation har. Det är ju dessutom inte vad partierna står för före ev. regeringsförhandlingar, som bör avgöra valet av koalitionspartner, utan vad de har kommit fram till under förhandlingarna och hur de kommer att uppträda i regeringsställning.

Moderaterna har dessutom en stark förankring i den svenska industrikapitalism, som vi alla är beroende av om det svenska välfärdssamhället ska överleva. Det räcker förvisso inte med en bra fördelningspolitik, utan det måste dessutom finnas något att fördela.

Det är ingalunda så att jag VILL ha mer moderatpolitik. Men nu är det ju verklighetsapassning som gäller. Och moderatpolitik i moderat tappning kan ju inte vara sämre än modratpolitik i miljöpartistisk´tappning. Ökad konkurrens om arbetarjobben, sänkta ersättningar, o.s.v. Mp vill ersätta socialförsäkringarna med en "medborgarlön", som även ska utgå till frivilligt arbetslösa, men vara så låg så att bara vissa "naturmänniskor" vill vara frivilligt arbetslösa.

En regeringsuppgörelse mellan S och M måste självklart bygga på ett givande och tagande, komromisser och "kohandel".

Låt inte moderaterna få återinföra försämringarna av sjukförsäkring och a-kassa. Men låt dem behålla valfriheten för patienterna i vården och vinsterna i välfärden. Samarbetet behöver ju inte fortsätta längre än till nästa val. Nyval under hösten 2016 är också ett alternativ.
Oetiskt att tjäna pengar på perversioner.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM