TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Stefan Lövfen åker runt och talar på möten och kongresser. Igår var han i Helsingborg. Den 1 maj håller Lövfen tal på Götaplatsen och den 6 maj sänder SVT den första debattduellen mellan honom och Fredrik Reinfeldt. Jag anser att vi måste börja använda den tillfälliga medvinden i opinionen och värva nya medlemmar.

 

Vill du bli medlem i det Socialdemokratiska partiet och vara med och påverka vår inriktning så klicka dig vidare på denna länk. Första året kostar det endast 100 kr. Givetvis kan du bara vara stödmedlem om du vill. I Orminge här i Saltsjöboo/Nacka kommer vi gå runt till er och diskuterar politik. Vi kanske kommer och knackar på din dörr inom en snar framtid.

 

Ingela Birgersson är nyvald  ordförande för socialdemokraterna i Boo. Hon och vi andra inbjuder dig till ett öppet Möte den 18 april i kyrkans hus i Orminge som ska handla om bostäder och byggande. Mötet heter Bo bättre i Boo och börjar klockan 18.00. Bostadspolitiken här i Stockholm är en katastrof. Inställningen hos borgarna om byggande av nya billigare hyresrätter är väldigt negativ. Deras senaste förslag om bostadsrätter och sänkt fastighetsskatt kommer inte skapa eller frigöra så många bostäder i denna region. Hur tycker du bostadspolitiken sk förbättras?

 

För att vinna nästa val så krävs det ett gedigert gräsrotsarbete. Den 28 april så kommer vi ha öppet politiskt torg i Orminge där du kan komma med dina frågor som du tycker vi ska jobba med. Vi kommer i samband med detta möte gå runt och knacka dörr. Vi tycker att dina frågor är jätteviktiga.

 

 

I dagens sifomätning  stärker de tre rödgröna partierna sin majoritet och når 51,7 procent. De fyra allianspartierna faller tillbaka till 42,8 procent. Om det var val i dag skulle SD stanna kvar i riksdagen men förlora sin vågmästarställning.

 

Lövfen

 

 

Så stort stöd får partierna i Sifos väljarbarometer för april

Förändring inom parentes:

Moderaterna 29,1 (+0,4)
Folkpartiet 5,1 (–0,8)
Centerpartiet 4,6 (–0,3)
Kristdemokraterna 4,0 (+0,5)
Socialdemokraterna 36,8 (+3,1)
Miljöpartiet 9,3 (–1,0)
Vänsterpartiet 5,6 (–0,5)
Sverigedemokraterna 4,7 (–0,5)

1 898 väljare fick mellan den 2 och 12 april frågan: Vilket parti skulle du rösta på om det var val i dag?
Källa: Sifo (TT)2012-04-15, 10:17  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM