TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

De rödgröna skulle få egen majoritet om det vore val idag enligt SVD/ SIFOs mätning. Alla riksdagspartier tappar till Socialdemokraterna som återigen tar ett stort kliv och blir återigen det största partiet. Socialdemokraterna, har funnits i över 120 år. Vi måste givetvis ändra oss efter den tid som är nu. Socialdemokraterna är en folkrörelse och vill skapa landet utifrån kollektiva lösningar i motsats till högern som vill driva landet utifrån de mer individuella . Men Socialdemokraterna är för frihet för alla som bor här i Sverige! Vad tycker du?

 

Partiet ska arbeta efter devisen - Tillsammans är vi starka, ensama är vi svaga.  Givetvis  måste vi Socialdemokrater utveckla och anpassa våra arbetsmetoder för att möjliggöra för människor att vara en del av vår rörelse. Vårt mål är att Socialdemokraterna ska bli Sveriges mest ödmjuka, nyfikna och öppna parti enligt vår partisekretarare Carin Jämtin. Jag tycker vi har lång väg att gå för att vinna ert förtoende. Det handlar om att stärka A-kassan, sjukförsäkringen, pensionerna och få upp landets löner. Det gör vi om vi stärker arbetstagarnas rättigheter i detta land genom lagar och kollektivavtal! Eller vad tror du?

 

Enligt vår partikongress 2009 så vi fattade beslut om riktlinjer för partiets organisatoriska verksamhet. Kongressen gav även partistyrelsen i uppdrag att genomföra en utredning i syfte att stärka folkrörelsearbetet. Partistyrelsen tillsatte därför en organisationsutredning. Utredningen ska lämna förslag på hur partiet bör organiseras i framtiden. Jag tror att Socialdemokraterna ska sticka ut som ett tydligt feministiskt, radikalt och reformistiskt parti. Vi ska ha nya förslag på hur de nya jobben ska skapas. Vi ska vara en motkraft emot marknadskrafter och egoism. Eller vad tycker du?

 

Här finns nu ett  diskussionsmaterial för att väcka diskussion och skapa en kreativ process för att få in synpunkter på hur partiet kan utvecklas för att möta framtiden.  Det finns många gemensamma utmaningar som folkrörelserna behöver diskutera. Hur stärker vi medlemskapets värde, utvecklar medlemsstudier och skapar engagemang är några exempel på möjliga teman. Klicka på länken nedan och tyck till. Vi kommer knacka dörr hos er och bjuda in till möten. Vi kanske syns hemma hos dig!?

 

Tyck till här och säg din åsikt!

 

Här kan du även bli medlem i det Socialdemokratiska partiet. Det kostar endast 100 kr första året!

Så här SvD/Sifos väljarbarometer ut i mars

Vilket parti skulle du rösta på om det var val i dag?
S: 33,7 % (+4,5)
V: 6,1 % (-0,6)
MP: 10,3 % (-0,2)

M: 28,7 % (-4,2)
C: 4,9 % (-0,2)
FP: 5,9 % (-0,6)
KD: 3,5 % (-0,3)

SD: 5,2 % (+0,5)
Övr: 1,7 % (+0,9)

Blocken
Rödgröna: 50,1 %
Alliansen: 43,0 %


Källa: SvD/Sifos väljarbarometer mars. 1 918 intervjuer genomfördes 05-15 mars 2012.

 

rose2012-03-18, 07:40  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag hänger inte med, vad menar du med att S är för frihet? S har ju varit drivande i många av de förtryckarlagar som införts i Sverige de senaste åren. Lagar som FRA, IPRED och Datalagringsdirektivet hade inte varit möjliga om inte S hade stöttat förslagen. Jag känner inte igen det Socialdemokaterna du pratar om. Socialdemokratin i Sverige hade sett mycket bättre ut om det inte vore för Socialdemokraterna.

Hur är er definition pâ frihet egentligen?
Jag hâlller med Adam Larso i de ha säger om Ipred,Fra och datalagringsdirektivet.
Ni stâr ocksâ bakom direktivet som handlar Europeeiska stabiliseringspakten , som innebär att EU kan besluta om olika medlemländers budget.Vilket ocksâ innebär att EU har rätt att styra länderna frân Bryssel och deras självbestämmande minskar eller försvinner.Vad är det för demokrati och frihet ?
S stödjer väl ocksâ utlâningen pâ 100 milijarder kronor till 0,1% ränta till ECB och IMF .
Hur ställer ni er till att bankernas förluster ska skattebetalarna betala men deras vinster fâr de själva behâlla?
I folkomrustnigen Euro var S för denna.I Folkomröstningen om EU medlemsskap var S för detta.
S är ocksâ för attt de svenska trupperna under amrikansk ledning i Afghanistan ska vara kvar.S har kongressbeslut pâ att att det ska vara tillâtet med privata vinster i välfärden.Därmed ocksâ tillâta utförsäljning av statliga företag.
Om jag inte minns fel vill du ha tillbaka Juholt?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM