TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Panikkänslor i Malmö efter en rad dödsskjutningar och Fredrik Reinfeldt backar inte upp. Polisen är angripen och flera poliser är skadade. Ett tiotal män och ungdomar är ihjälskjutna under bara de senaste veckorna. Fredrik Reinfeldt anser dig själv som statsminister, vara ansvarsbefriad. Nej det är rättsväsendets och Malmö Kommun som har det fullaste ansvaret. Det är ett märkligt resonemang men inget ovanligt av sittande regering att svära sig fria.Men det är inte bara Malmö som problemen ökar. I hela landet ökar kriminaliteten och Regeringen fortsätter helt visionslöst att driva landet i kaos.

Moderaterna

Utan att lämna några förslag på hur kommunen ska lösa konflikterna i samhället Statsministern brer på att Malmö kommun inte gör något för att stoppa brottsligheten. Jag blir genast nyfiken på vad Malmö kommun ska göra för att stoppa våldet. Förebyggande arbete där ungdomsarbetslöshet minskar, insatser i skolan, samarbete mellan polis,sociala, kyrkan,skolan och frivilliga organisationer. Ökade polisiära insatser. I grunden är det ett samhällsproblem där klyftorna ökar mellan fattiga och rika.

Regeringen gör inga större insatser att lösa bostadslöshet, arbetslöshet eller sociala utanförskap. Jag vill hävda att Moderaterna och Alliansen inte är i grepp att förstå att deras liberala grundsyn förhindrar dem att se och göra något åt problemen. Ikväll tar uppdrag granskning upp den havererade arbetsmarknadspolitiken. I dag går stora pengar av våra gemensamma skatterna som ska minska arbetslösheten direkt ut till kriminella ligor. Det är sorgligt att vi har en sådan likgiltig och håglös regering.

2012-02-01, 18:21  Permalink
Andra bloggar om:  


Att inte göra något åt problemen när "underklassen" slåss inbördes ingår i den kapitalistiska politiska strategin. Skillnad blir det först om någon ifrån de högre samhällsskikten skulle bli drabbade. Allt för att söndra och härska.

Man driver även folk hårdare ner i underklassen genom att låta dom begå brott som de sedan lagförs för. Samtidigt skapar detta fler arbetstillfällen och ökar på underklassens desperation. Det för i sin tur med sig att underklassen blir mer benägen att ta vilka jobb som helst till vilken lön som helst. Eller varför inte låta värva sig i svenska försvaret som numer ska ta in folk utan utbildning? Så man kan åka utomlands och dö för NATOs galna krig?
...och att Malmö styrs av (s) är naturligtvis en ren tillfällighet... eller hur?
Lennart-
Malmö stad bestämmer inte hur många poliser de får tillgång till...och inte heller kan Malmö stad ensamt hindra folk från att hamna i utanförskap. det är frågor som avgörs mycket högre upp än kommunal nivå. Men hade man statsat på ungdomar och socialt arbete istället för massiva skattesänkningar hade vi kanske haft ett annat Malmö än det vi har idag?
Var det verkligen någon som trodde att reinfeldt skulle göra något annat än att skylla ifrån sig?
Vad exakt borde Reinfeldt ha gjort för Malmö? Importera mindre underklass?
Kriminallitet ökar med extrem massinvandring

Och sossar styr Malmö och är bara intresserad av sina 100 tals miljoner man fått i bistånd för "flyktingarna"
Det är väljarna som valt de partier som valt att bedriva dagens migrationspolitik och är därmed 100% ansvariga för mångkulturens konsekvenser med kriminalitet, arbetslöashet och bidragsberoende som etablerade partier och media förskönat och försökt att dölja för svenskarna. Sverige håller på att ruineras ekonomiskt och socialt på grund av politikernas oförmåga att ta tag i inavndringsproblematiken och lösa problemen och normalisera utvecklingen, det blir bara värre och värre i Malmö och Södertälje.
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1605820/Akuten-fick-stanga-dorrarna.html

"Malmö.
I tisdags tvingades personalen på akuten låsa dörrarna för att förhindra uppretade anhöriga och bekanta till en skottskadad att ta sig in. Åtgärden är ovanlig, och gjordes för att skydda de anställda.

Det är inte ofta som akutmottagningen i Malmö måste stänga om sig, men det har hänt förut när kriminella gäng har tagit med sig sina konflikter in på sjukhuset.

I tisdags beslöt personalen att låsa dörrarna och tillkalla polis efter att en 48-årig man kom in skottskadad till akuten. Hans anhöriga och vänner samlades utanför sjukhuset. Som mest var det ett hundratal personer på platsen, och flera försökte ta sig in på akuten."
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM