TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sverigedemokraternas skuggbudget är ett rent skämt och bygger vidare på en ren lögn. Genom att förhindra en påståd massinvandring av utom europeiska flyktingar så ska de höja pensionerna kraftigt. Om vi nu tittar på imigrationsverkets siffror 2010 så existerar det ingen massinvadring av utomeuropeiska invadrare. Därmed inga pengar som de kan fördela till pensionärer.

 

Siffror från migrationsverket för år 2010.

Av totalt 105102 personer är:

20 % Arbetskraftsinvandrare.

20 % Anhöriga till arbetskraftsinvandrare

18 % Arbetskraftsinvandrare från inom Europa (EES)

13 % Studerande

13 % Besökande, adopterade, övriga

12 % Flyktingar

3 % Anhöriga till flyktingar

SD gastar alltid om att vi tar in 100 000 utomeuropeiska personer om året och att det är ett hot mot vårt samhälle. Har man bara ens sneglat på siffrorna ovan ser man att så inte är fallet. Dessutom räknar detta inte med de som flyttar ut från landet heller (tex studenter eller europeiska arbetare).

För övrigt väljer också SD påstå att endast 2,2 procent av de som får stanna är flyktingar. De räknar dock snett. Så här ser det ut:

2304 (antal som får asyl med flyktingstatus) / 9978 (antal som får uppehållstillstånd av alla flyktingar som söker) = 23 %

SD räknar vidare:

2304 (antal som får asyl med flyktingstatus) / 105102 (alla som kom 2010 oavsett utgång på deras ansökan) = 2,2 procent.

(notera att asyl och uppehållstillstånd är två olika saker)

 
2011-10-06, 06:48  Permalink
Andra bloggar om:  


Inte nog med att folket som dignar under en av världens tyngsta skattebördor tvingas betala för alla märkligheter som följer på den rekordstora asylinvandringen; det förväntas också svälja politikernas ordmarängtårtor garnerade med floskelbär i både rött och blått!
"Hur länge ska politiker fortsätta att mata folket med ordmarängtårtor? Och hur länge ska folket svälja dem?"

"Svenska folk! Gå inte på vare sig Socialdemokraternas eller Alliansens b——t! Ni ser ju med egna ögon att ingendera sidan har lyckats åstadkomma någon som helst ”integration” att vara nöjd med under de decennier som asylinvandringen varit en av de största i EU (sett till folkmängden i länderna)! Inte har ”utanförskapet” minskat under Alliansens tid vid makten! Sanningen är att det är precis tvärtom."

"Varför ens låtsas som att det finns en integrationspolitik? Erkänn att linjen är livstids försörjning för vissa grupper och ta de pengarna ur biståndsbudgeten. Det vore ärligare mot alla parter."

http://meritwager.wordpress.com/2011/10/05/hur-lange-ska-politiker-fortsatta-att-mata-folket-med-ordmarangtartor-och-hur-lange-ska-folk-svalja-dem/

Varför ljuger du??
Statistik...under en tioårsperiod har det kommit 235,453 människor från MENA-länderna till Sverige...

"Den stora elefanten i rummet är förstås stapel 6. Länderna som ingår där är framförallt länder i Mellanöstern, hela Afrika och muslimska länder men även några ”problematiska” länder. Läs mer om gruppindelningen sist i inlägget.

http://affes.wordpress.com/2011/09/12/vilka-ar-nybyggarna-i-nybyggarlandet/
hmm får se om detta blir publicerat..
Vad vill ni göra åt bilbränderna som börjar bli tradition?
Vem ska städa gatorna... vad finns Arbetsförmedlingen till för? tror det finns rätt mycket folk där som gärna både jobba i affär och städar gatan. Eller kan inte vanliga svenskar göra detta?
Vad vill ni själva göra åt arbetslösheten? varför får fas3 fortgå? Vad vill ni själv göra för att inte tappa väljare...
hälsningar,
ex sosse
Du borde rätta till ditt blogginlägg. SD's beräkningar och presentation bygger på att asyl/anhöriginvandringen minskas med 90%, dvs till Danmarks nivå.

Antingen har du missat detta; eller så vilseleder du avsiktligt.
Vips så dök hela rasistpartiet SDs näthetsare upp.
Surprise? NOT.
Christer till skillnad från er så har vi sk näthatare fakta och på fötterna vad har du?
nyfiken, varför vill inte socialdemokraterna ställa upp i partiledardebatten för att Åkesson är med? pinsamt tycker jag! Både Jurholt och Socialdemokraterna behöver behöver framföra sin politik och framförallt vad de står för eftersom det tydligen inte är självklart i dagens läge.
Detta ger ju motsatt effekt...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM