TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Har vi rätt att få glädjas en stund, lite längre än tre sekunder eller tiden det tar när vi konsumerar vår söndagsmiddag (bestående av makaroner och korv eller söndagsstek)? Jag syftar naturligtvis på SIFO:s opinionssiffror som visar på en fortsatt framgång i tilltron för mitt parti, samt på en del parti- och bloggvänners synpunkter pingade här på S-bloggar.

 

För mig är svaret på frågan ett obetingat JA. Och då vet jag ändå vad som ligger framför oss – eller rättare sagt - just på grund av att jag vet vad som ligger framför oss. Den resa vi har att göra för att förtjäna förtroendet att styra landet är både lång och krokig. Men precis därför behöver vi både stärkt självkänsla och självförtroende – och ett positivt sinnelag. Och självklart handlar det om en bra politik grundad i våra djupt rotade värderingar: frihet, jämlikhet och solidaritet för att skapa ett rättfärdigt samhälle.

 

Så låt oss våga tro på oss själva, på vår politik och på att medborgarna både förstår och kan göra kloka val. Tror inte vi på att det går, då kommer heller inte väljarna att göra det.

 

Läs också gärna Peter Anderssons tankar i ämnet.

 

Eva2012-03-18, 13:08  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.