TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag hängde på din uppmaning för någon vecka sedan om att utveckla tankarna om vilken fråga som kommer att avgöra valet. Jag skrev då blogginlägget Temperaturen höjs på S- och M-bloggar. Härligt men väntat :).

 

Nu skulle jag vilja komplettera min uppfattning till att gälla också de överskuldsattas situation. Om detta har jag skrivit idag under rubriken Skuldfällan – alla partiers ansvarhttp://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1732&blogg=39965.

 

Jag skickar nu stafettpinnen till dig och dina moderata partivänner att ta upp tråden och tycka till om frågan. Ditt parti, mitt parti och övriga riksdagspartier kan/får inte längre blunda och osynliggöra 1,2 miljoner människor bosatta i vårt land.

 

Personligen är jag övertygad om att strålkastarna måste sättas på de överskuldsatta, varav många barn, som befinner sig i denna totalt utlämnade och omöjliga situation. Både för deras skull och för samhällets. Jag är övertygad om att vi här hittar en förfärligt stor överrepresentation av ohälsa, detta moderna uttryck för sjukdomar, och självmord/självmordsrisker.

 

http://kentpersson.wordpress.com/2010/02/16/premiar-av-veckans-bloggdebatt/ återfinns Kent Perssons tidigare inbjudan under rubriken Premiär av ”Veckans bloggdebatt” och på http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1732&blogg=39633 finns mitt svarsinlägg.

 

EvaJag har ju deltagit lite i han blogg debatt och jag hoppas att han har modet och tar stafett pinnen, att utmana sina kompisar att sätta sig in i detta h.lv..e är tufft att leva i det är värre.
Jo, Inspierar Hag, jag hoppas verkligen att han tar stafettpinnen. Ja, jag vill se en frågan på agendan hos alla riksdagspartier.

/EvaNya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!