TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

De Tystas Röst är en nytillkommen blogg som beskriver sig som icke-kommersiell, religiöst och politiskt obunden. Den 6 februari publicerades ett inlägg under rubriken Bidragsberoende – det är vi alla.

 

Skribenten gör en intressant och annorlunda analys av orden bidrag och beroende för att sedan fundera över vem/vilka som är bidragsberoende. Läs den på http://detysta.wordpress.com/2010/02/06/bidragsberoende-det-ar-vi-alla/

 

Bloggaren slutar så här: 

 

Utbetalning 2010-01-01 från Socialförsäkringen.

 

VARNING!
Långvarigt nyttjande kan vara beroendeframkallande.
Kontakta regeringen för mer information, eller om du misstänker missbruk.”
 

 

I vänstra kanten av den citerade texten, nedanför Varning!, finns en varningstriangel som jag tyvärr inte fick med mig när jag klippte och klistrade :).

 

Eva2010-02-08, 23:15  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag har läst och med ironi och humor beskrivs eländet på ett sätt som ger både "aha" känsla och information och ett skratt...:)

Tack, kära Eva, för denna uppmärksamhet - det är jag väldigt tacksam för! Tänkte väl att det är bättre att börja skriva själv än att föra debatt på andras bloggar...:) Det skulle ha gjorts för länge sedan, men nu är det 2010 och valår; dags att vässa pennan och rikta blyet mot allt som kritiseras bör! Eftersom jag följt din blogg länge, så vet jag redan att vi delar gemensamma intressen (de är flera); därför är jag övertygad om att vi kan inspireras av varandra framöver.

Tack, än en gång, för uppmärksamheten!

Skatt är bidrag ;)
Hej Inspirerar Hag
Ja, det var en underbar analys :).

/Eva

Hej Kaj
Jag är så glad över att du börjat blogga. Och ja, vi har nog många gemensamma tankar och åsikter. Jag kommer att hänga på din blogg :). Och få lära mig mycket.

/Eva

Hej Bengt-Erik
:)

/Eva


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!