TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ibland kan man iaktta när en regering rämnar, politiskt och moraliskt. För Fredrik Reinfeldt och hans statsråd inträffade detta magiska ögonblick i veckan, inleder Olle Svenning dagens ledare i Aftonbladet.

 

Ja, jag tror att Svenning har rätt. Vi stod och tittade på när allt brast för Husmark Pehrsson och hennes alliansvänner. Läget kommer inte att förändras med hjälp av lappning och lagning av en fullständigt ihålig sjukförsäkring. Allteftersom lappar sicksackas på, kommer nya sömmar att spricka.

 

Vi är många som har varnat, förklarat och protesterat - inte minst de sjuka själva - men regeringen har vägrat att lyssna.

 

Regeringen Reinfeldt har rämnat och vi får en ny regering 2010. Grattis, svenska folket!

 

Hela ledaren läser du på http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/ollesvenning/article6283171.ab

 

Uppdatering

Peter Andersson analyserar också den rämnade regeringen men också medias osjälvständiga hållning, hur de går i ledband hos sina ägare, på http://peterlandersson.blogspot.com/2009/12/moralforfall-kristdemokratiskt-farval.html under rubriken Moralförfall, kristdemokratiskt farväl och mer om vad väljarna tycker…

 

EvaMycket gnäll från Socialdemokrater om detta. Men något eget program eller lösningar på hur man skall komma tillrätta med problemen har ni inte. Ja helt utan egen politik är ni ju inte, ni ska ju höja skatten för arbetare så att ni kan höja bidragen till ickearbetare...hur som helst är det ändå de sämst ställda som får lida för de 7 kamratpartiernas politik.

Att rösta på den grönröda gnäll-opositionen är ingen lösning för de sämst ställda. Folk börjar ju förstå att det egentligen inte är för de sämst ställdas väl och leverne ni gnäller, utan för att det kliar i Socialdemokratiska maktlustan och erant svågerpolitiks-begär.


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!