TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vad jag tycker det är fantastiskt att få blogga här och göra det på mitt sätt. Att få ta del av alla andras inlägg och kommentarer från diverse håll. Lika spännande varje gång att klicka på en rubrik och se vad man finner. Ibland består inlägget endast av några rader och ibland en lång text. Ibland med ett tips och en länk till en intressant artikel och ibland en länk till någon kamrats blogginlägg. Det är denna mångfald av åsikter och tankar och varierade sätt att presentera dem på som är lockande. Det finns inget rätt eller fel, ingen mall, när man vill peka på något eller skapa en debatt. Debatter som ibland blir hetsiga eller alldeles uteblir. Och naturligtvis det höga taket och förhoppningsvis den respektfulla tonen.


2008-08-12, 23:05  Permalink
Andra bloggar om:  


Hej Eva,

Bra skrivet. Jag delar din uppfattning om betydelsen av mångfald och att fritt få uttrycka sina tankar. Beträffande betydelsen av en respektfull ton så instämmer jag också till 95%. Men ibland måste man få säga ifrån antingen på skarpen eller med en ironisk turnering. Jag tänker då på inlägg som svävar på målet när det inställningen till demokrati och mänskliga rättigheter. Som du säkert märkt så förekommer sådana även här på s-info.
Tack, Bengt. Ja, nog finns det de som svävar, rentav gungar, i kommentarer när det gäller demokrati och mänskliga rättigheter.

Vänliga hälsningar
Eva
Hej Eva.

"Ja, nog finns det de som svävar, rentav gungar, i kommentarer när det gäller demokrati och mänskliga rättigheter."

Jag får nog ta på mig en del av "äran" när det gäller demokratifrågan. Jag vill dock tillägga att än så länge tillåts man att kritisera demokratin, till viss del i alla fall.

Mvh
Robert
Hej Robert,
Kände du dig träffad? :)

Det finns brister i demokratin som jag tycker skall diskuteras men inte med målet att avskaffa den. Jag vill åter hänvisa till mitt inlägg Winston och Martin om demokrati. http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1732&blogg=25306

Vänliga hälsningar
Eva


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!