TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Petter Larsson, som också finns ”bakom” tidningsföreningen Efter Arbetet, har under rubriken ”En billig lösning” skrivit en oerhört intressant artikel på Aftonbladets kultursida den 25 juli om FRA och maktens rädsla för massan. En fördjupning av diskussionen om FRA-avlyssningen som jag gärna vill slå ett slag för, om någon har missat den. Läs den på http://www.aftonbladet.se/kultur/article2966865.ab


 2008-08-03, 13:47  Permalink
Andra bloggar om:  


Ahh, härligt med lite kulturnyheter!

Allvarligt talat, är det någon som vet varför alla tidningars kultursidor är en frizon för folk med åsikter som ligger långt ut på vänsterkanten? Det måste ju finnas ett historiskt skäl till detta. Någons om vet?
Hej Erik,
Utan att på något sätt vara "expert" på medias kultursidor, har jag personligen en känsla av att kultursidorna, precis som ledarsidorna, i bland speglar den politiska "färgen" hos framförallt de stora "drakarna". Kanske i mindre utsträcknig på landsortspressens kultursidor. Vilket då skulle betyda att t.ex. SvD:s sidor ser annorlunda ut. Kanske inte när det gäller kritiken i sig mot FRA, som nog alla journalister hyser, men en analys till bakgrunden av lagen.

Hälsningar
Eva


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!