TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hej!

 

Denna helg laddar jag genom att bara slappa och läsa tidningar, promenera (golf caddie) intresant artikel i Afonbladet idag om att  EU förbereder sig för klasstrider och att "Partiet (Socialdemokraterna) förmådde skapa en väl fungerande social konsensus. Breda löntagargrupper, delaktiga i välfärdsamhället, accepterade ett mått av social marknadsekonomi. Företagarvärlden förstod att social fred måste betalas med ekonomisk och social utjämning" Att man nu är på väg att bädda upp kapitalismen som (S) partiet lyckat bädda in tidigare.

 

Detta får mig att tänka på kravaller i Frankrike, kommer de hit till Sverige nu, missnöjet ökar i takt med att man får mindera att röra sig med, arbetslösheten ökar (allt är konjukturens fel) samhället blir hårdere. Våldet ökar överallt.

Är det den vägen vi i Sverige vill vandra? ja det ser inte bättre ut då man röstar fram alliansen enadst för att det gynnar den egna plånboken. Solidariteten verkar vara död, både då det gäller grannen och om våra invandrare. Nä jag vill ha ett varmt Sverige och kommer att göra allt för att det ska bli så igen, börja med att se dig runt och hjälp eller glädj någon annan människa varje dag. 

 2010-10-03, 22:30  Permalink
Andra bloggar om:  


Här får du en länk om ytterligare en historia om utförsäkring
http://www.youtube.com/user/Owatunes#p/u/12/1l4aYvXCECc


Åsa Karlsson: Tack, det är viktigt att få fram allas röster om hur de blir bemötta och bedömda.
"börja med att se dig runt och hjälp eller glädj någon annan människa varje dag."

Det gör jag hela tiden men jag skulle aldrig rösta rött...Åsa Karlsson: Hej !

Har aldrig påstått att man måste rösta rött för att hjälpa eller glädja någon annan människa. Min erfarenhet däremot är att ju blåare eller brunare man är desto mer tar hand om "de" sina på sitt "sätt" för alla har ett eget ansvar att ta hand om sig själv.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM