TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Har idag haft kul med våra kamrater i Bohuslän i Uddevalla, tack. Jag blir så glad av att träffa glada och possitiva människor.

 

Samtidigt fick vi lite pepptalk av Urban Ahlin, visste ni att det är ca 31000 människor som fått 171 miljoner mer i bara i Danderyd´s kommun på grund av sänkningen av fastighetsskatten tro f-n att de vill ha kvar alliansen, vi övriga begriper att det har vi fått betala eftersom den sänkningen var neutral, hoppas att alla som fått reavinstbeskattning och ökade avgifter kommer ihåg detta och röstar rött den 19 september2010-09-15, 23:19  Permalink
Andra bloggar om:  


Med ditt inlägg så personifierar du varför man inte ska rösta på Socialdemokraterna. Du saknar uppenbarligen all förmåga att se de orimliga i att de boende i Danderyd fick betala dessa 171 miljoner. Förklara för mig istället det rimliga i att pensionärer ska tvingas flytta för att priserna har stigit i området, eller varför en familj inte ska kunna behålla sin släktgård på grund av grannarnas försäljningar?
Åsa Karlsson: Med Socialdemokraternas politik så vinner 9 av 10 med Modell Danderyd vinner 1 av 10 det bode räcka som förklaring. Jag tycker inte att det är orimligt att betala skatt efter vad jag tjänar för jag vet att den dagen jag får problem av något slag ska jag inte jagas som någon paria utan få det stöd jag behöver. Kolla bara hur man gör med de sjuka i dagens samhälle, jagar ut dem till arbete fast de kanppt kan gå ut genom dörren, ingen tar ansvar alla skyller på alla. Det är inte de samhälle jag vill ha. Rösta rött den 19 september
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM