TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hej!

Jag vaknar till liv i valtider ;=) men det är inte konstigt för då blir allt mycket mer intensivt och visonerna tydligare än när man fastnat i vardaliga rutiner.

Val är kul och energigivande.

Efter ett EU-val där SD går framåt med stormsteg så känns våra steg framåt för små, men ett tydligt tecken är att man måste vara tydlig i politiken. vad man vill och hur man vill genomföra det.

Jag kommer att återkomma under hela sommaren och hösten likt en sån där leksak som ploppar upp ;=)

 2014-06-02, 20:09  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Nu är kongress festen över och vi sitter åter i bänkarna för att ta det avslutande racet social politik och miljö frågorna i fokus samt några formella val. Känner att trots vi är trötta så är vi glada och nöjda med vårt nya partiprogram, framtidskontraktet och framför allt med den ledning vi har som ska styra Sverige efter nästa val ;-))

2013-04-07, 09:19  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Jens

2013-04-05, 18:04  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Här rivstarts med kultur direkt på morgonen och hälsningar från Helle Toring Smith från Danmark som pratar om att vi socialdemokrater i Europa måste få våra unga i jobb.  Så sant så. Har smält förlusten i går då jag försökte få ett bifall på att man ska utreda om rätten att själv få bestämma över sin kropp även i livets slutskede. Partistyrelsens svar att frågan är småsvär så därför avslår vi den svider, när blev vi så fega att man inte ens kan tillsätta en utredning hmmmm.
Nu Mikael damberg föredragande om fler jobb är grunden för allt.  Full sysselsättning är målet. Instämmer helt.
 


2013-04-05, 08:46  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Partistyrelsen är lyhörd och vi får med skrivningar om både bredband och landsbygdsutveckling i olika delar av framtidskontraktet men nu valet av vår partiordförande en känsla av hopp spirar i salen ;-) 
Och nu är han vald ;-)))))
Partiordförande talet


2013-04-04, 13:48  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Alldeles tyst och så startar Timo och spelar därefter äntrar Özz Nujen scenen med lite stå upp ;-) Stefan Löven ska Zlatanera.
 Anna Johansson inledningstalar om Göteborg och Göteborgs stad bla om de sociala klyftorna i Göteborg och vikten av att utjämna klasskillnaderna. Göteborg och göteborgarna behöver en socialdemokratisk regering. 
Stefans Lövens tal gav hopp om att vi nästa år får en regering som tar ansvar och inte skyller ifrån sig på oss Socialdemokrater hela tiden. 

Full sysselsättning- jobben först. Det kräver ordning och reda idén offentliga ekonomin. 
Vi vill ha delmålet att Sverige om sex år har lägst arbetslöshet i EU det innebär att vi ska halvera arbetslösheten. 

Avslutningsvis kommer Anna Järvinnen och sjunger.


Jag känner att vi behöver mod, kraft och viljan att vinna för att vi ska lyckas vinna och stå för det nya Sverige vi i Socialdemokraterna framtidspartiet och det fick jag av Stefan idag. 2013-04-03, 14:49  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Vi sitter nu samlade och försöker lyssna av varandras delegationer och samköra oss så vi blir starka.
Diskussionerna går från väg, järnväg Oslo- Köpenhamn, förskola alla timmar på dygnet, missbruksvård, rättvisa skatter, 90 dagars kravet och non profit i välfärden. Det är mycket spännande att få vara med i diskussionerna och forma vår politik framåt. ;-) 
Diskussion


2013-04-03, 11:34  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Hej!

 

Informationsmötet i går kväll om budgeten var givande och arbetet med valplattformen går framåt, det är kul att forma politiken för åren framåt.

Socialdemokraterna har medlemsmöte tisdagen den 26 oktober kl 19.00 i Folkets Hus för att fastställa plattformen, ser fram emot den debatten.

 

 2010-10-19, 09:10  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Hej!

 

Denna helg laddar jag genom att bara slappa och läsa tidningar, promenera (golf caddie) intresant artikel i Afonbladet idag om att  EU förbereder sig för klasstrider och att "Partiet (Socialdemokraterna) förmådde skapa en väl fungerande social konsensus. Breda löntagargrupper, delaktiga i välfärdsamhället, accepterade ett mått av social marknadsekonomi. Företagarvärlden förstod att social fred måste betalas med ekonomisk och social utjämning" Att man nu är på väg att bädda upp kapitalismen som (S) partiet lyckat bädda in tidigare.

 

Detta får mig att tänka på kravaller i Frankrike, kommer de hit till Sverige nu, missnöjet ökar i takt med att man får mindera att röra sig med, arbetslösheten ökar (allt är konjukturens fel) samhället blir hårdere. Våldet ökar överallt.

Är det den vägen vi i Sverige vill vandra? ja det ser inte bättre ut då man röstar fram alliansen enadst för att det gynnar den egna plånboken. Solidariteten verkar vara död, både då det gäller grannen och om våra invandrare. Nä jag vill ha ett varmt Sverige och kommer att göra allt för att det ska bli så igen, börja med att se dig runt och hjälp eller glädj någon annan människa varje dag. 

 2010-10-03, 22:30  Permalink  2 kommentarer
Andra bloggar om:  Hej!

 

Nu har vi utsett vilka som ska förhandla om hur kommunen kommer att styras.

Så nu startar några veckors arbete med förhandlingar och möten, ska bli spännande.

Idag ska jag på en Work Shop om äldres hälsa i Uddevalla, det är ett viktigt område att se på så det ska bli ruktigt intresant.

Återkommer om innehållet. Ha en bra dag.2010-09-23, 08:09  Permalink  0 kommentarer
Andra bloggar om:  Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM