TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nyligen läste jag i polisförbundets tidning en insändare som ondgjorde sig över ett moralspel som polisförbundet tagit fram. Han menade att han inte betalade medlemsavgift till facket för att bli pådyvlad moraliska uppfattningar utan för att facket ska förhandla upp hans lön. Han föreslog ca 10.000 kronors löneökning med hänvisning till att andra statliga utredare hade den lönen.

 

Han fick ett svar på sin insändare; för att kunna förhandla upp lönen krävs det att allmänheten har förtroende för polisen. Genom att skapa debatt om moraliska frågor och därmed höja nivån på moralen inom kåren höjer man även dess status. Då kan man snacka om löneökningar. Den här artikeln visar att det är en bit kvar: 

 

http://www.expressen.se/nyheter/1.2160027/drapmisstankta-lakaren-berattar-om-misstankarna 2010-10-03, 22:45  Permalink
Andra bloggar om:  


Som anställd på partikansliet på Sveavägen kan jag inte öppet kritisera polisen - men när jag går ut på gatorna som en vanlig progressiv kraft, då haglar gatstenarna över ordningsmakten.

Nej, allvarligt talat - ingen känner väl förtroende för polisen, men i fallet med läkaren så har de väl knappast gjort något fel. Åklagaren agerade och polisen har att utreda brott. Att de sedan saknar medicinska kunskaper är väl knappast överraskande.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM