TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Under valrörelsen bodde Jimmie Åkesson på ett välkänt hotell i Stockholm. När han skulle checka in var receptionen bemannad av två personer. En nyanställd svensk kille som var upptagen med att serva en kund och en erfaren kompetent kille med invandrarbakgrund. När Jimmie anlände till receptionen gick han inte riktigt fram till den ledige receptionisren vid disken. Receptionisten erbjöd honom sin hjälp. Jimmie vägrade. Han väntade hellre till den svenskfödde receptionisten var klar. När denne äntligen var klar fick han problem med sin uppgift att checka in Jimmie och bad sin erfarne kollega om hjälp. Kollegan avböjde dock med hänvisning till kundens specifika önskemål.

 

Hellre vara principfast än att få snabb och kompetent service är tydligen Jimmies melodi som inte är rasist men vägrar bli betjänad av en s.k. invandrare.2010-09-30, 00:34  Permalink
Andra bloggar om:  


Om du ska ägna dig åt skvaller här på S-bloggar är det väl också rimligt att du anger källor till dina uppgifter. Annars riskerar du, eller den ansvarige utgivaren för S-bloggar, att polisanmälas för förtal eller ärekränkning.
Irmeli.
Borde inte du, med tanke på din nuvarande anställning, ägna lite mer tid till att bekämpa orättvisorna i sverige, lite mer konkret, än på Facebook?
Bara en undran...
Styggheterna är inte de som ser dina inlägg.


Irmeli Krans: Hur mycket mer tid? Hur konkret?

På vilket sätt bekämpar du orättvisor?
Det här måste du gå till botten med. Eftersom du både är poliskonstapel och folkvald, så far du ju inte med osanning eller sprider illasinnade rykten, eller hur?
Jag utgår från att vi får följa ditt spaningsarbete så gott det låter sig.
Behöver du hjälp, ring Evert Bäckström.
Ifall du går till pressen med dessa uppgifter kommer denna slå upp nyheten stort, med ett välförtjänt bakslag för SD som följd.

Allt som krävs är att uppgifterna är sanna och verifierbara. Hotellpersonalen vet.

Tveka inte utan kontakta pressen redan idag. Du kan lämna uppgifter anomymt och pressen kommer i alla händelser inte röja din identitet ifall du inte kontaktar dem anonymt (detsamma gäller för hotellpersonalen).

Jag ser fram emot en löpsedel innan veckan är slut.


Irmeli Krans: Även pressen har tillgång till denna blogg.
Nu har Irmeli tutat en flaska kubansk rödtjut...


Irmeli Krans: Kubansk???
Hur orkar du? Var du på plats? Tror inte ett dugg på den där smörjan!


Irmeli Krans: Du är naturligtvis fri att tro vad du vill.
Men hallå,varför fick inte jag svar på min kommentar? Nästan alla andra fick ju.
Vi tar det igen: som poliskonstapel och vald av folket ljuger du inte, eller hur?
Det är din plikt att polisanmäla Åkesson för diskrimineringsbrott (lagutrymmet kan du bättre). Om inte annat bör Linna på DO vara intresserad
Agera!


Irmeli Krans: Jimmie Åkesson gör sig inte skyldig till brott.

Om rollerna hade varit de motsatta, att Jimmie arbetat bakom receptionen och vägrat serva någon med anledning av dennes etniska tillhörighet hade han gjort sig skyldig till diskriminering.
Tack för svaret. Av det kan man utläsa att du, som är polisman, bekräftar att händelsen ägt rum.
Det är ju då rätt sensationellt att kvällstidningarna inte reagerat. Sd-ledaren vägrar att betjänas av invandrare! Det är ju precis vad tidningarna vill ha. Kanske läge att tipsa dom?
Sen kan man ju filosofera kring den sk invandraren, som du kallar receptionisten, gör han sig skyldig till ett hatbrott när han vägrar att betjäna Åkesson?Irmeli Krans: Äsch det vet väl varenda journalist att SD är ett djupt främlingsfientligt parti men med polerad yta.
Ingen större nyhet alltså.
Ingen av dessa tre inblandade begår något brott i den situationen.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM