TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

En sverigedemokrat skriver på facebook efter att ha sett en film med motdemonstranter: "Ställ upp invandrarna här på filmen o sätt en kula mitt mellan ögonen, lägg dom sen i en påse o sätt frimärke o skicka dom dit där dom hör hemma."

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2145856/sd-kvinna-stall-upp-invandrarna-har-pa-filmen-o-satt-en-kula-mitt-mellan-ogonen

 

Kvinnan förklarar sig för Trelleborgs Allehanda:

"- De kastar grejer och bär sig åt. Ut bara med dem som inte sköter sig. Så är det bara. Alltså vi är inte rasister, vi ska bara stoppa invandringen och ut med dem som är kriminella, säger hon".

Sverigedemokraternass pressekreterare Erik Almqvist som själv nyligen dokumenterats på film där han deltar i en misshandel med rasistiska motiv säger:

"- Jag har inte läst det själv, men efter vad du berättar är det helt förkastligt och diametralt motsatt Sverigedemokraternas partiprogram."

 

Nu har kvinnan bestämt sig för att lämna både partiet och politiken:

http://www.expressen.se/nyheter/1.2151064/sd-kvinnan-jag-var-hjarntvattad


"- Jag är inte längre med i SD, jag har gått ifrån allt, säger hon till Trelleborgs Allehanda. Jag har varit hjärntvättad. Jag var rädd för mig själv till sist. Allt på Facebook handlade bara om SD och utlänningar. Det var hemskt. Det gick för långt."2010-09-26, 16:09  Permalink
Andra bloggar om:  


Har du inga egna åsikter?

SD vill väl att invandringspolitiken skall kunna diskuteras
som alla andra politikområden, liksom kultur, HBT-frågor vilka är andra som omhuldas av DEBATT STOPP förutom de som anses PK.

Det låter väl rimligt?
Sverigedemokraternas nuvarande ledning, den s.k. Fantastiska fyran, tillbringade några år med att rensa ut en hel del politiska stollar. Men sen klarade de inte av att kolla upp nytillskotten eftersom medlemstillströmningen varit så avsevärd de senaste 5 åren.

Vi får nog räkna med att det dyker upp den ena stollen efter den andra, speciellt nu är chefen för uteslutningskommissionen (Björn Söder) sitter med papper uppöver öronen i riksdagen.


Irmeli Krans: SD bedriver inte stollig politik då?
När en skränande stenkastande pöbel angriper ett demokratiskt möte så måste man förstå den starka reaktionen. Ifall dessa "ungdomar" agerat på samma sätt i det land är de kommer ifrån, och som de fortfarande betraktar som sitt eget land, och på samma sätt attackerat det enda tillåtna partiets valmöte så skulle de ha fått en kula mellan ögonen fortare än kvickt. Så tjejen ville ju bara att man respekterar deras kultur!
Här är en anan sverigedemokrat som lämnar partiet, efter det att han utsatts för mordförsök:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7846439.ab

Din rubrik "När hatet tar över" passar väl här.
Att skylla på att väljarna är hatfulla är en usel eftervalsanalys: Väljarna svek oss för att vi inte hade en trovärdig berättelse om det framtida Sverige - både till innehåll och utformning. Vad vi behöver nu är inte "mer av samma", utan en ärlig omprövning av invanda föreställningar.

Här i Stockholm måste vi vinna storstadsbornas förtroende. Det nya proletariatet finns inte i arbetarklassen - i bemärkelsen metallarbetare - utan i storstädernas förorter där stora skaror hamnar i utanförskap. Där har partiet sin stora utmaning: Om vi med en solidarisk politik kan lösa dessa sociala problem så kommer vi att vinna väljare i storstäderna, men även vinna förtroende från de förlorade själar som idag röstat på SD.

Som parti må SD ha nynazistiska rötter - men vi gör det för enkelt för oss om vi avfärdar deras väljare som rasister.


Irmeli Krans: Vem påstår att väljarna är hatiska?
När hatet... när hatet.... när hatet... är era kommunistvänner rumsrena då?

150.000 varslade, då tar vi in 100.000 asylsökande

200.000 unga saknar jobb och bostad

Då vill ni ha fria gränser!!

Varför har välfärden urholkats och sparats på i 20 års med massinvandringen

Varför får migrationen kosta MILJARDER!!

När hatet... när hatet... när hatet...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM