TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Eftersom jag är relativt ny i partiet är det här den första riksdagsvalrörelsen jag deltar i. Jag har haft förmånen att få dela ut flygblad, rosor, sadelskydd, äpplen, godis och snygga roliga knappar. Vi har ringt telefonsamtal och knackat dörr. Utöver det har jag försökt hinna med att även blogga och hålla facebook uppdaterad. Jag deltog också som publik i SvTs studio under Mona Sahlins och Fredrik Reinfeldts duell. Det har varit en del upptaktsmöten och regelbundna möten för uppdagteringar och planering av kommande valaktiviteter.

 

Då och då har jag träffat vår partiledare som verkligen har imponerat under valrörelsen. Hon har varit utsatt för negativ kampanj från flera håll och varit under stark press.

 

Men det finns nog ingen annan valarbetare som kan mäta sig med hennes stoiska lugn och oförtrutna arbete. Hon har stått i motvinden och varit tryggheten själv, bjudit på humor och uppmuntran utåt sett oberörd över all uppståndelse. Hon har varit klar tydlig och ideologisk i sina debatter och bara blivit bättre och bättre där hennes breda kompetens fått komma fram. Hon har slitit från tidiga mornar till sena kvällar och jag har inte hört henne klaga en enda gång. DET förtjänar respekt!

 

Hon har förnyat partiet och lyckats ena tre partier och långsamt har en bild av en lugn kompetent och trygg statsminister vuxit fram. Det tror jag även svenska folket har sett.2010-09-19, 01:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM