TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Här kan du läsa en artikel av Ilija Batljan, S, kandidat till finanslandstingsråd i Stockholms läns landsting om stockholmarnas inställning till den utökade servicen i tunnelbanan och Moderaternas agerande i samband med förslagets lansering:

http://www.expressen.se/debatt/1.2125864/darfor-alskar-vi-sl-butlers

 

Hela kollektivtrafiken ska erbjuda gratis trådlöst bredband. Fler och bättre parkeringsplatser för både cyklar och bilar ska finnas vid stationerna, så att människor kan kombinera sin resa enkelt mellan flera färdmedel. En vanlig småbarnsfamilj kan genom smartare samhällsplanering av vardagstjänster spara flera timmar varje vecka. Få mer tid att leva helt enkelt. Utan extra kostnad för skattebetalarna eller statliga subventioner."

 

"De borgerliga partitaktikerna gick man ur huse. Ett dekret gick ut till borgerliga valarbetare att kalla förslaget för "ett första april-skämt". Men det maktägande regeringspartiet försök att förlöjliga vårt förslag har gått ut på att dölja sina egna misslyckanden och brist på ambitioner.


Samtidigt deklarerade nämligen ledarna för Moderaterna i Stadshuset och Landstingshuset att våra förslag redan finns idag. Men det lär inte finnas några stockholmare, utöver dessa två moderater, som tycker att stationerna idag rymmer den service vi beskrivit."

 

"På SL:s stationer finns stora tomma ytor. Det är ofta både skräpigt och otryggt på stationerna. Stora värden som vi gemensamt äger förvaltas utan ekonomisk kompetens. För Moderaterna i landstinget och staden har inte brytt sig om att skapa ett Stockholm med service, trygghet och effektiv kollektivtrafik. Men vi socialdemokrater tänker skapa Ett Nytt SL som sätter stockholmarnas behov av service i första rummet. Vi har stockholmarnas stöd i ryggen." 2010-09-08, 23:33  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM