TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

När jag cyklade till jobbet passerade jag några av Moderaternas valaffischer. De bjuder ju sannerligen på humor. På en affisch ser man justitieministern Beatrice Ask som säger att man inte får ett tryggare samhälle av fler poliser. Och de som gick till val med just det påståendet 2006. Eller rättare sagt, det påståendet har de alltid gått till val på. Men kanske har Moderaterna återigen tjuvkikat på socialdemokraternas betydligt mer genomtänkta och beprövade politik och lagom till valet knyckt den sin vana trogen.

 

Senare passerade jag en valaffisch med Fredrik Reinfeldt där han säger att det finns bara ett arbetarparti. Moderaterna har verkligen kommit till insikt; det partiet heter det socialdemokratiska arbetarpartiet. För att citera min kära södersossekamrat Britten: "Det är bara ett arbetarparti som kan fixa jobben och välfärden! Undvik blåkopian!

 

Vidare säger hon: "Det kan bli väldigt dyrt att falla för plagiatet- snart har de inga tillgångar att rea ut!"

Nä, det går inte att sälja ut våra gemensamma tillgångar hur länge som helst, de tar ju liksom slut. Hur hade Reinfeldt med sina kompisar tänkt finansiera skattesänkningarna då? Just det, genom att skära bort det som omger välfärdens kärna, köttet-den faktiska välfärden.Irmeli, ditt parti heter Sveriges socialdemokratiska ARBETAREPARTI. Förkortas SAP.

Alltså inte arbetarparti...

Är det inte märkligt att du inte ens vet vad ditt parti heter?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM