TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I dagarna städade jag undan de sista tomtarna från balkongen och kom osökt att tänka på att vissa män kan man inte behandla som mina tomtar och bara stänga in dem i garderoben för att ta fram dem när man vill. 

Mina tomtar väsnas knappt alls så de besvärar mig minimalt. Dessvärre för svenska samhället väljer moderater i Västernorrland att placera en man som väsnas desto mer på sin riksdagslista. En homofobisk islamofob till riksdagsledamot vill man ha. Bingo för de rödgröna. För även i Västernorrland har man omdöme och låterhelt enkelt bli att rösta på ett parti som lyfter fram persosner med dylika åsikter:

 

http://www.alliansfrittsverige.nu/2010/03/mars-29-2010-lars-naslund-till.html

 

Under 2000-talet blev Örnsköldsvik utnämnd till Sveriges sämsta homostad två år i rad. HBT-aktivister anordnade då en festival mot homofobi. Senare, under sommaren 2008, kom även utställningen "Ecce Homo" av Elisabeth Ohlsson Wallin till staden, med konstverk som avbildar Jesus i homosexuella miljöer, tillsammans med hennes nyare "In Hate We Trust" som skulle ställas ut på Örnsköldsviks konsthall och museum.

Detta gjorde moderaternas gruppledare i staden, Lars Näslund, mäkta förbannad. Han gick ut och krävde tjänstemäns omedelbara avgång och meddelade till lokaltidningen att han kände sig "djupt kränkt" över att utställningen skulle visas, och meddelade att homosexualitet är en synd enligt Bibeln, och att visa bilderna var som att bränna en flagga.

Men det slutar inte där. När han skulle hitta metaforer för att beskriva sin homofobi tog han till sin kunskapsbank om islam. Han förklarade att han skulle vilja stoppa utställningen på annat sätt
"Men vi kan ju inte bomba sönder människor som muslimerna gör"

 

Nu har det gått ett och ett halvt år sedan Näslund gjorde sitt uttalande. Och nu har han blivit nominerad till Riksdagen. Han har blivit vald på nomineringsstämman att stå på andra plats på moderaternas i Västernorrlands riksdagslista. Detta är en s.k. valbar plats - om partiets resultat från 2006 står sig, och ingen kryssar bort Näslund, kommer han bli invald.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM