TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Thomas Bodström:

"Den här regeringen övertog ett överskott på 70 miljarder. Nu är det ett underskott på lika stort belopp. De har alltså sänkt skatter på lånade pengar. Idag kom nya löften om sänkning av skatter för pensionärer på 5.5 miljarder. Det är pengar som inte finns. Kom ni ihåg att Reinfedlt lovade att alla skattesänkningar skulle vara finaniserade? Är det någon som tycker att han har hållt det löftet? Kommer ni också ihåg att han talade mycket om sedelpressar förra våren?"

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1933381/sa-mycket-mer-kan-pensionarerna-fa

 

"De känner sig pressade när de upptäckt att de skapat en klyfta som straffbeskattar pensionärer, att då har pensionärer blivit upprörda. Då försöker man backa lite grand men klyftan består och där gör de sitt avgörande misstag, säger Östros."

"Fredrik Reinfeldt, varför ska pensionärerna betala mer i skatt än löntagare?
- Jag vill understryka att en tredjedel av skillnaden i ett slag försvinner med den här skattelättnaden
."

 

Men skillnaden kvarstår. Nu börjar man inse att vi vanliga pensionärer faktiskt är röstberättigade ! Nu undrar jag när protesterna mot bl.a. Vattenfalls V.D:s pensionsuppgörelse på c:a 57 miljoner m.fl. s.k. höjdare kommer? Att höjdarna är så få köper inte jag. Det handlar inte om avundsjuka som kanske några av er tror ? Utan om oförståelig orättvisa som jag ser det!
n


Irmeli Krans: Orättvist verkligen!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM