TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nu har även jag äntligen läst Thomas Bodströms "Rymmaren" den första i en serie av tre böcker. Jag konstaterar att Bodström får oförtjänt mycket skit för sitt författarskap. Det var en intressant intrig som sträckte sig ända in i regeringskansliet och han skriver dessutom bra. Betydligt sämre deckare har jag läst då det haltar både stilistiskt men framförallt researchmässigt vilket är särskilt irriterande för en polis. Rymmaren slukade jag i ett nafs och ser fram emot att läsa de övriga två.  

 

Nu verkar det som att umgänget med de lite mer jämställdhetsmedvetna kompisarna i form av Mona Sahlin och Claes Borgström också resulterar i insikter. Idag den 8 mars har Bodstgröm publicerat ett inlägg på sin blogg som heter "inför kvotering för att bryta kvotering".

 

http://www.bodstromsamhallet.se/

"För så är det nämligen - idag kvotetar män in män. Det är samma gäng som sitter i olika styrelser"

 

Dagen till ära (internationella kvinnodagen som bekant) kanske man kan lämna samma omdöme om Bodström som vi kvinnor brukar få, nämligen att vi liksom vin blir bättre med åren. Det gäller nog även Thomas Bodström.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM