TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Polisen i Landskrona efterlyser enligt följande:

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4388731.ab

 

”På whiteboarden vid avrapporteringsplatserna sitter ett foto på en neger iklädd militärgrön jacka. Detta foto fanns i en av radiobilarnas kameror. Vem har tagit bilden, vem föreställer det mm? I ett personrån i söndags var en av gärningsmännen neger iklädd militärgrön (enfärgad) jacka. . .”

"Martin Permén leder polisens värdegrundsarbete vid Rikspolisstyrelsen och anser att det är ett exempel på en olycklig beskrivning av en mörkhyad man."

 

Olycklig?


"– Det är konstigt att en polis gör en sådan beskrivning när alla vet att vi inte ska använda ordet neger, säger Permén till tidningen."

 

Konstigt? Det är väl inte konstigt, rikspolisstyrelsen använder själv ordet "blåneger" i sitt utbildningsmaterial, vad sänder det för signaler? Det är inte alls konstigt att poliser använder ord som Rikspolisstyrelsen legaliserar. 

 

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1686&blogg=26416


"Mejlet ska nu utredas av polisens internutredningsgrupp."

 

Internutredarna har bråda dagar. Hejsan Irmeli.

Jag är lite nyfiken, vilken är den politiskt korrekta termen för neger hos polisen? Det kan väl inte vara mörkhyad för det täcker ju in i stort sett alla som inte är vita.

Mvh
Robert
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM