TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=2590470

 

"Antalet hatbrott mot judar ökade dramatiskt under det tre veckor långa kriget i Gaza. Judar har utsatts för misshandel, synagogor attackerats och många demonstrationer har haft starka antisemitiska förtecken, uppger Jewish Agency i Jerusalem som registrerar hatbrott mot judar världen över."

 

"Brandbomber och skottlossning mot synagogor. Judar spöas upp och attackeras med knivar. Andra hindras från att lämna sina bostäder. I demonstrationer visas israeliska flaggor där davidsstjärnan har bytts ut mot hakkors. Och den israeliska armén anklagas för att inte vara ett dugg bättre än den tyska under andra världskriget.
Sådana här uttryck för antisemitism förekommer ständigt, men under Gazakriget exploderade judehatet över hela världen och tydligast i Västeuropa.
Under det tre veckor långa kriget fyrdubblades antalet antisemitiska attacker, enligt den så kallade Judiska Byrån, Jewish Agency, i Jerusalem som registrerar alla hatbrott mot judar världen över."2009-01-25, 21:48  Permalink
Andra bloggar om:  


När Mona Sahlin kan demonstrera tillsammans med Hizbolla och Hamas så kan man undra på vilken sida av demokratin står Sahlin?Att detta bara ökar judehatet är helt klart och att många i sverige önskar att Israel utplånas är oxå helt klart .
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM