TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.qx.se/samhalle/9052/stor-uppslutning-till-stod-mot-hatbrott

 

I söndags tog Elisabeth Ohlson Wallin två nya bilder till sin utställning ”In hate we trust”.

 

Elisabeth Ohlson Wallin tog två bilder. Det ena illustrerade dödshotet som några killar råkade ut för när de var på väg hem från baren Side Track.
– Jag är väldigt positiv till att det uppmärksammas! Det är vikigt att sådana här brott bevakas, säger mannen som fick en pistol i munnen till QX.
Den andra bilden inspirerades av Påvens jultal där Påven ansåg att homosexuella var ett lika stort hot mot världen som miljöförstöringen. Bilden där Påven trampar på homosexuella har Elisabeth haft i huvudet i flera år, och nu blev den av i verkligheten.2009-01-18, 22:33  Permalink
Andra bloggar om:  


Det är klart att du uppskattar att så många svenskar väljer att ge sitt stöd åt kristendomshat, antinationalism och bögpropaganda. Ni har lyckats. Ni har lyckats lura folket att ni är förtryckta samtidigt som ni har mer rättigheter än någon annan och får mer uppmärksamhet än någon annan. Ingen tidning skulle skriva lika välvilligt om en konstutställning av en riktig konstnär men när en idiot tar foton med enda syfte att såra kristna och hetsa mot nationalister då rusar pressen dit och skriver om hur förtryckta alla homofiler är. Patetiskt är ordet men ni har verkligen lyckats, det ska medges.
http://www.den-svenske.com


Irmeli Krans: Sådärja, då var även det sagt. Ett typiskt exempel på vad som kan ramla in i min mailbox.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM