TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Lyssnar på Kaliber på P1 från den 14 december och blir ledsen. Igen. En man får hänga i sin cell i nio minuter innan han skärs ner från snaran och får hjälp. När ambulanspersonal anländer förhindras de från att göra upplivningsförsök på mannen av poliser som prioriterar att fotografera mannen som fortfarande hänger i snaran. Mannen avlider senare men hade kanske kunnat räddas till livet.

 

http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?ProgramID=1316

 

Vidare framkommer i programmet att handlingar från förundersökningen har försvunnit och att åklagaren försökte sektretessbelägga det nedlagda ärendet när Kaliber ville ta del av utredningen.

 

Att rädda liv går först, både för häktespersonal och poliser, någon annan utbildning har då inte jag hört talas om.

 

Att personal inom rättsväsendet ständigt kommer undan oegentligheter på allmänhetens bekostnad och på förtroendet för rättsväsendets bekostnad hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle. Vad hände med sossarnas förslag om en oberoende myndighet som utreder misstänkta brott begångna av myndighetspersoner?

 

Snälla Tomas Bodström, driv frågan igen, och nästan allt är förlåtet!

 

I övrigt så är jag personligen, i alla fall just nu, av flera orsaker, riktigt trött på verksamheten och konstaterar att polisen förtjänar mig inte. I alla fall inte Citypolisen i Stockholm!

 

 Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM