TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I övrigt var visiten inte så dramatisk i Riga, ungefär som vanligt. En självmordskandidat orsakade trafikkaos på en av stans broar vilket invånarna enkelt löste med att helt sonika vända fordonet mitt på bron och köra mot färdriktningen, ut i terrängen och sedan över till nästa bro. Svenska paret Sara och Erik som ska återvända till Sverige upptäckte att de endast har 7 kubikmeter för mycket ”hem” att transportera till Stockholm. Dansken beskyllde norrmannen för att vara smygbög, den lettiska TV-stjärnan tyckte mycket om glöggen, amerikanen tyckte att svenskarna var fega som gömt sig undan alla krigen, den tyske finnen övervägde att flytta till Berlin, tv-kocken hade fått en tre meter hög gran, en peruk hittades i soffan, den norske företagsledaren blev tagen av polisen på söndagsnatten och jag fick tanden lagad och putsad. Ungefär som det brukar vara i Riga. Den här gången dock inga förhandlingar mellan ryska gangsters och Baryshnikov, det är en helt annan historia. Stockholm ter sig lugnt och tråkigt i jämförelse med den där lilla staden endast en timme bort.

 

Under tiden har BORGarna här hemma upptäckt att den ekonomiska krisen är en kris.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM