TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Äntligen får Sydsvenskan konkurrens:

 

"Efter Arbetet är en radikal veckotidning som du snart kan ha i din brevlåda varje fredag. Ett mångårigt arbete för att skapa en fri röst, utanför de borgerliga mediehusen bär nu frukt. Varje vecka ska vi bevaka nyheter, kultur, nöje och berätta om den vardag som de andra glömmer. Om jobben, organisationer, fria röster och livet utanför köpcentren. Om de där försöken att skapa en bättre värld som inte i första hand handlar om att tjäna pengar.
Skåne saknar en röst utanför de borgerliga mediehusen.


Sedan dagstidningen Arbetet försvann har dominansen från framförallt Bonniers Sydsvenska Dagbladet, varit bedövande. När vi nu startar Efter Arbetet som en riktig nyhetstidning som kommer med minst 20 sidor vid veckoslutet, så är det för att vi tror att yttrandefrihet bara finns när olika alternativ verkligen kan höras och spridas.


Det alternativet för Skåne är Efter Arbetet. Fri journalistik och politiska kommentarer från vår Skåneredaktion, och utrikes och nationellt material skapat tillsammans med andra tidningar. Recensioner, debatter och kulturmaterial, men också intervjuer och avslöjanden som rör såväl din egen kommun och Skåne som hela Sverige. Krönikörer och profiler som vågar skriva om det känsliga för oss alla. Nöjesmaterial som kan skilja på att vara populär och kommersiellt sexistisk.En ledarsida som både visar vad alliansens politik innebär, men också driver på arbetarrörelsen. Tidningens ledarsida är oberoende socialdemokratisk, en öppen, fri röst som idag saknas i Skåne.


Exakt hur efterarbetet blir vet vi idag inte, vi formar en ny redaktion och en ny tidning. Men en sak vet vi. Efter Arbetet blir en annorlunda tidning och en annan röst i debatten.


Vi vet att en annan värld är möjlig.
Och ska försöka visa det varje fredag.


FÖRSTA NUMRET UTE 20 FEBRUARI
Teckna en prenumeration redan nu!
– skicka namn och adress till efterarbetet@etc.se
– bara 390 kronor (helår) eller 200 konor (halvår)"

 

http://www.efterarbetet.nu/

 

 

Det blir spännande!

 2008-11-12, 13:22  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM