TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Du kan skriva till SL och tala om vad du tycker om "Bevara äktenskapets" kampanj.

 

http://www.sl.se/templates/CreateIssue.aspx?id=4596

 

Kampanjen utgör en grogrund för intolerans i vårt demokratiska samhälle och legaliserar fördomsfulla och homofobiska uttalanden och handlingar. Bevara Äktenskapet kränker inte bara de homosexuella utan även ensamstående föräldrar och sambor, som de inte anser vara "fullkomliga". Detta gör man i en skattefinansierad offentlig miljö, där vi även avger avgift för färdbeviset vid våra resor.

 

SLs ledning bör fråga sig om man hade tyckt det hade varit lika självklart med en kampanj som påstår att judar inte är lämpliga som föräldrar eller att de inte är fullkomliga människor? 

 

Nej, följ RFSLs uppmaning och protestera mot denna absurda kampanj!2007-10-24, 00:04  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag ställer mig frågande till hur en representant för ett av de demokratiska riksdagspartierna uppenbarligen inte inte sätter något värde på den yttrandefrihet som är en grundpelare för vårt styrelseskick. Skall det inte få vara tillåtet eller praktiskt möjligt att offentligen framföra åsikter om att det som är gällande lag idag även fortsättningsvis skall vara så? SL ägs av landstinget som inte får särbehandla på osakliga grunder. Syftet med yttrandefrihet är just att det skall vara möjligt att framföra kontroversiella åsikter. Det som nästan alla är överens om behöver inget sådant skydd.

Bemöt åsikter och inte möjligheten att få framföra dem! Detta är en maning till eftertanke.

Irmeli Krans: Att framföra åsikter är en sak att påstå att andra är mindre värda för att de inte lever sitt liv som det passar katolikerna Bildt och Roberto är en annan.
Åh, vad jag är trött på detta eviga "yttrandefrihet" så fort HBT-personer påpekar att den kristna högern beter sig som svin.

Så här är det: SLs verksamhet betalas med skattemedel. SL har regler som egentligen innebär att de inte ska acceptera reklam som kränker minoriteter. Att driva kampanj för att samkönade familjer inte ska ha samma rättigheter som andra familjer kränker, märkligt nog, en hel del samkönade familjer.

Hade det handlat om ett rent privat företag vore det givetvis en helt annan sak. Nu är det inte det, det är på alla stockholmares tunnelbana som det sitter reklam som säger att vissa människor ska inte ha lika rättigheter.

Och för att förekomma: Det är en viss skillnad på att bli kränkt över att någon inte vill ge en samma mänskliga rättigheter som andra, och att bli kränkt över att några vill ha dessa rättigheter som man själv redan har.
Du är utmanad!
Kram/Eva-Lena J


Irmeli Krans: :)
Hej!
Spana in senaste draget i kampanjen Bevara Äktenskapet:
http://youtube.com/watch?v=D0gtm-cScj4

Enjoy!!!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM