TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I fem dagar har tusentals munkar protesterat mot militärdiktaturen i Burma där frihetskämpen Aun San Suu Kyi suttit inspärrad i sitt  hem under 18 års (!!!!) tid.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article840517.ab

 

 

Vad gör Sveriges regering för att visa sitt stöd för det burmesiska folket? Vad gör Carl Bildt och resten av världens utrikesministrar? På regeringens hemsida kan man läsa nedanstående:

 

http://www.regeringen.se/sb/d/1475

 

"Utrikesminister Carl Bildt besöker USA den 22-28 september. Han kommer bland andra att träffa FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon och delta i FN:s generalförsamlings allmänna debatt.
Carl Bildt medverkar under veckan vid en rad ministermöten , bland annat ett om fred och säkerhet i Afrika och ett utrikesministermöte mellan EU och Ryssland. Carl Bildt har också bilaterala möten med utrikesministrar från bland annat Afghanistan, Serbien, Irak, Turkiet och Saudiarabien. Dessutom träffar han flera chefer inom FN. Under veckan blir det också en mottagning med George W Bush som värd."

 

Vilket ypperligt tillfälle att föra diktaturen i Burma på tal. Men om Carl Bildt ska driva demokratifrågor som sittande regering gjort hittills lär inte ämnet komma på tal på hans initiativ.

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM