TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Björklund angriper socialdemokratiska politiker för att de inte hyr sina bostäder. Heder åt våra politiker som trots att de har möjligheten att äga sina boenden har förankring i verkligheten och solidariskt kämpar för att männsikor ska få hyra sina bostäder. Inte alla är så lyckligt förunnade som Jan Björklund att de har kapital/ inkomst nog för att kunna köpa sin bostad.Det handlar alltså inte om att stoppa ägandet.  

 

http://www.aftonbladet.se/incoming/article734225.ab

 

"Den nyvalde partiledaren kunde i sitt tal inte låta bli att häckla oppositionen, inte minst socialdemokratin som han menar står för dubbelmoral och tog bostadspolitiken som exempel där socialdemokraterna är mot en fortsatt utförsäljning av allmännyttan.
– Mona Sahlin äger faktiskt sitt radhus. Marita Ulvskog äger sin bostadsrätt. Göran Persson äger sin herrgård. Om det nu är så viktigt att stoppa människor från att äga sitt boende, varför hyr de inte själva sina bostäder? Undrade Björklund och folkpartisterna jublade."2007-09-08, 20:41  Permalink
Andra bloggar om:  


Det är bara att beklaga folkpartisterna som än en gång lyckats hitta en ledare med så låg intelligens.Han förstår ju inte ett dugg varför vi sossar värnar om hyresrätten.Regeringens politik går ut på att vi ska vara rörliga(helst till Stockholm),men för att kunna vara rörlig måste det finnas bostäder.Det här fattar inte sådana politiker som Björklund och Odell.Allt går ut på att deras väljare(främst i Stockholm)ska få chansen att göra klipp på att köpa och sälja lägenheter som säljs ut till kraftigt subventionerade priser.
Det här utspelet från Björklund tror jag inte han får någon massflykt från S till FP
Lite lustigt uttalande. Om man endast får föra en politik utifrån sina egna rådande förhållanden så skulle inte Björklund kunna fungera som skolminister ty han går inte i skolan och är ej heller aktiv lärare.

Infantilt och populistiskt av Björklund och han la ribban på dagisnivå direkt i sin debut. Detta innebär enligt mig att FP kommer att fortsätta sin "politik efter löpsedlar"-princip. De 4:a i vasastan kommer fortsättningsvis att styra politiken i samråd med PR-byråer. Intet nytt under solen för FP och man börjar saknar B.W som åtminstone var en seriös politiker.


Irmeli Krans: Bengt var cool. Tänk så kul när han reste sig och lämnade tv-studion...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM