TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Disciplin i skolan med auktoritära vuxna, längre straff för brottslingar, språktest för invandrare och nu senast föräldrar som ska ta ansvar för sina barn i Rosengård. Där har vi lösningen på de största problemen i vårt svenska samhället om man ska tro Folkpartiet. Tänk att vi sossar inte kom på det. Då hade vi inte haft problem i skolorna, kriminalitet, integration eller protesterande unga som vi tydligen har idag.

2007-04-21, 18:57  Permalink
Andra bloggar om:  


Ganska typisk bloggtext. Jag fick intrycket, att du tycker det är bra med ordning i skolan, med vuxna med auktoritet, med längre straff för brottslingar, språktest för invandrare och föräldrar som tar ansvar för sina barn.

Så kommer känslan av att detta är ironi.
Det skulle betyda, att socialdemokraterna vill ha oordning i skolan, okunniga eller veliga vuxna, korta straff, inga krav för att erhålla svenskt medborgarskap och föräldrar som inte bryr sig om sina barn.

Men vad vill socialdemokraterna egentligen?Irmeli Krans: Jag tror inte på enkla lösningar. FPs svar på svårare problem har redan tillämpats men vad löste det? VAd är problemens kärna egentligen?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM