TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Mona Sahlin får idag hård kritik efter debatten med SD. Till skillnad från de flesta andra politiker förstår Sahllin vikten av att gå upp och försvara särskilt utsatta grupper och kampen för de mänskliga rättigheterna. Ett parti som sverigedemokraterna utgör ett hot mot demokratin och ett samhälle som bygger på solidaritet, respekt och alla människors lika värde.

 

Trots personliga hot och inlägg med hat och förlöjliganden på sverigedemokraternas hemsida tar Sahlin debatten med dem och för det krävs både mod och civilkurage.

 

All respekt för vår partiordförande!2007-04-21, 17:53  Permalink
Andra bloggar om:  


Som jag skrivit i en annan blogg så förstår inte kritiken! I Landskrona nonchalerade man Sverige deomkraterna och vad innebar detta jo, att man gick från 4 mandat till 12 mandat! Detta pga att man inte tog dom på allvar Debatten behövs och det är bra att Mona tog den. Reinfeldt ställer inte upp, är han rädd att dom är för lika?


Irmeli Krans: HAn inser nog också att det är en oerhört svår debatt att ta. Det är svårt att få fram det egna budskapet med en sån ensidig argumentation som Åkesson för. Det krävs inte bara mod utan också skicklighet vid en sådan debatt. Vår partiordförande är både modig och skicklig!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM