TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Valet i Frankrike närmar sig och den kandidat som väcker störst intresse är Ségolène Royal. En vacker kvinna med magisk utstrålning och rättvisefrågor; jämlikhets- och jämställdhetsfrågor som drivkraft. I sitt valmanifest föreslår hon bl.a. könsneutralt äktenskap och möjlighet till att prövas som adoptionsföräldrar för samkönade par.

 

Royal har i likhet med Mona Sahlin förmågan att föra fram icke prioriterade frågor och omvandla dem till just prioriterade. Icke prioriterade av manliga politiker men prioriterade av folket.

 

Även i USA fångar en kvinna väljarnas intresse, Hillary Clinton, som även hon driver hbt- och jämställdhetsfrågor. Dessa kvinnor har en hel del gemensamt. Med sin karisma och orubbliga tro på rättvisa fångar de vårt intresse och förhoppningsvis vårt stöd.

 

Världen har en unik möjlighet till förändring genom att välja dessa kvinnor till makten. Hur kommer vi att förvalta den möjligheten? Efter valet i Frankrike vet vi mer...2007-04-17, 15:28  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM