TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Fredrik Reinfeldt och Alliansen har tagit hjälp att vinna valet av äldre socialdemokrater som har erfarenhet att vinna val när man sitter vid makten. De skall ha en work shop i Helsingfors för att kunna lägga up en strategi.


De socialdemokrater som kommer vara med har lovats anonymitet. Måste säga att det är mycket märkligt av Reinfeldt och hans regering. Men tycker det är värre av våra kompisar, hur kan man svika sitt parti och sin ideologiska uppfattning? Är det för man inte gillar Mona eller för att man tycker Reinfeldt driver en (s) politik?


Märkligt!


Johan LundbergTyvärr så är det många infiltrerade högertyper i sossepartiet. Allt för att få en maktställning och en bra lön med goda sociala skydd.
K-O Feldt är ett exempel, som stälde till stor skada för sossepartiet och har gjort det under lång tid.
Att Reinfeldt utnyttjar det hela förvånar mig inte.
Han går bokstavligen över lik för att vinna ett val.
Och lik lär det bli för många av de som råkar ut för den utförsäkringen som börjar vid årskiftet.
F-kassan varnar för det.
Läs:
http://www.expressen.se/ekonomi/1.1825915/hot-om-sjalvmord-efter-nya-reglerna
Du kan ha rätt eller så är det partiet som sviker de gamla vilket om så är fallet är synd. Vi är inte duktiga på att fånga upp och använda oss av den kunskapen som finns inom partiet.

Jobbar Mona något med de gamla (s)?
Bertil: Tror inte att det du beskriver är ett sossefenomen. Makthungriga politiker finns förmodligen i alla politiska partier. Problemet för socialdemokraterna och andra partier till vänster är att makthunger är ett symptom på en individualistisk och egoistisk världssyn. Det rimmar helt enkelt dåligt med solidaritet och solidaritet är socialismens ledstjärna. Därför är det också mer accepterat inom t.ex. moderaterna än sossarna. En annan konsekvens blir att sossarnas trovärdighet undermineras på ett helt annat sätt än t.ex. moderaternas, av ett sådant beteende.

Karriär i sig är inte fel men det är skillnad på en karriär motiverad av att man vill komma i en position där man kan förbättra världen och en motiverad av att man vill komma i en position där man kan hävda sig själv.
Ur led är tiden när blogg.s-info.se/johanlundberg har en röstning om statsministerposten, - blir Maria Wetterstrand en bra rödgrön statsminister? Hela 75 % av röstande socialdemokrater vill ha Maria Wetterstrand som stasminister!!!! Är inte detta nervärdering av partiledaren Mona Sahlin, Lundberg(S) ? Är det sådana tankar i sosseleden?
Svar till Chris B finns infiltrering i kyrkan också där många har präst som yrke men där gudstron är vek.
Så det stämmer nog det du skriver det finns infiltration överallt i politiken.
Finns t.o.m fackförtroendevalda som sitter på höga poster säger sig företräda arbetarna men röstar blått.
Solidariteten är bräcklig vi har gått mot egoism och den verkar bara tillta.
Reinfeldt är definitivt egoismens landsfader och
en som kör över de små med vilka medel som helst.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM