TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Aftonbladet presenterar idag en ny undersökning hur vi svenskar ser på förtroendet på vår ledare. Reinfeldt leder stort över Mona Sahlin men Sahlin har börjat klättra ordentligt vilket är mycket bra!


Men det mest intressanta i undersökningen är att Maria Wetterstrand ökar kraftigt och är nästan ikapp Reinfeldt. Marias engagemang och att hon alltid är lite små arg tror jag tilltalar svenskarna mycket. Reinfeldt och Sahlin är lugnare och mer sansade jämfört med Wetterstrand.


Blir Maria Wetterstrand ny rödgrön statsminister?


Johan LundbergNja att Miljöpartiet skulle bli större än sossarna dom närmaste åren är nog inte troligt. För jag tror nog att Miljöpartiet tar dom flesta av sina röster från Allianspartiena. Det gäller ju inte bara ha personligt högt förtroende utan man måste ju ha en politik med förtroende också vilket Reinfeldt saknar.
Det var Mona Sahlin som bestämde sig för samarbete med MP. Det var ett klokt beslut med tanke på vad vi nu ser. Det har alltså blivit väljarsuccé. Mona Sahlin och Lars Ohly har också en stark förankring i sina partier och har goda förutsättningar inför valet. Så tycker jag efter att ha lyssnat på alla viktiga tal och noterat att ett vanligtvis kritiskt kongressombud var lyrisk när han berättade om Monas insats på partikongressen. Det stämmer helt med min personliga erfarenhet under den mest aktiva tiden i politiken på 80- och 90-talet. Då beundrade man den tuffa Mona Sahlin som fick förklara de tuffaste besluten när krisen på 90-talet skulle klaras.
Det är lite lustigt vad många socialdemokrater nu tycks hylla MW med tanke på vilken långvarig kritik mot partiets politik som under åren kommit från både S och LO. Men nu är det tyst plötsligt! Vad gäller Mona Sahlin så är hon körd och kan aldrig bli annat än en bifigur bland partiledarna. Vi kan inte ha henne som statsminister med sitt slang snack!
Jag tror att sammarbeta med MP är mycket klokt och framåttänkande för oss inom Socialdemokratin. Wetterstrands förtroende stärker sammarbetet mycket och jag tror bara detta är början på något mycket bra!

Mari kommer få en viktig roll när vi går in i valrörelsen framför allt i Sthlm.
Fredrik Viberg

Vi har ju klarat av att ha Reinfeldt som statminister och så inkompetent person som han. har ju kunnat sitta kvar fast han ser ut och uppför sig som en skrämd hund. Varför skulle då inte Mona klara av det?
Eller är det du som har ensamrätt på att bestämma vilka som svenska folket vill ha som statminister?
Bra Kjell!

Jag tror herrarna har missat den större socialdemokratin som råder i partiet under kvinnlig ledning. Det är mer talande än orden i samtliga inlägg.
Kjell Hedman:

Jag tycker du skall vara ärlig i debatten och inte
använda en massa färdisutskrivet från Svevavägen 68.
Vad är din åsikt? Din eget genuina?

"Eller är det du som har ensamrätt på att bestämma vilka som svenska folket vill ha som statminister?"
När nu det socialdemokratiska maktinnehavet kan
brytas så har ert monopol gått över till folket, tack!
Mona Sahlin 34 + 7
Fredrik Reinfeldt 63 + 3

Innebär inte detta att Fredrik Reinfeldt har nästan dubbelt så stort förtroende gentemot Mona Sahlin hos de utfrågade?

Mona Sahlin ligger ju i botten av "ligan". Att med ditt inlägg få folk att tro på något underverk för Mona Sahlins förtroende skulle öka drastiskt är utopi.

Bra att vara idealist, men bättre är att vara realist.
Varför sitta på läktaren ett halvår innan matchen och säga att "spelaren nr 11 var minsann bäst". Det förstår jag inte. En god lagledare förstår spelarnas värde och funktion. Finner inte den egna rollen vara viktigast, lagets funktion ger resultatet på tavlan. Förarbetet finns säkert och fotarbetet lär med detta inte vara bortglömt. Det är vad detta säger mig att "Mona talar inget". Hon talar precis hela tiden.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM