TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tonen mellan England och Ryssland hårdnar för varje dag som går. Detta i spåren efter den ryska spionens mystiska död och att ryssland hoppar av nedrustningsavtalet. Vart kommer dessa hårdare tongångar att leda? Kommer vi återigen hamna i en situation då Ryssland och väst världen inte har de bästa relationer?


Jag tycker det känns lite olustigt att se hur Ryssland förvandlats de senaste åren till en mer och mer odemokratisk stat.

 

Vart är vi på väg?


Johan Lundberg"Jag tycker det känns lite olustigt att se hur Ryssland förvandlats de senaste åren till en mer och mer odemokratisk stat."

Hmm.. har dom varit nått speciellt demokratiska tidigare?

Jag tycker det är rätt att dom sätter USA på plats ang. nedrustningsavtalet.
Ryska spionen dom tagit död på och blir bestraffade av England.. så är det ett bra sätt att inte vilja erkänna mordet.. genom att göra vad Engelsmännen gör.. utvisa diplomater.

Så något kallare krig än vad som nu finns redan blir det nog inte.

Ryssland och EU är väl fortfarande "vänner"?
Ja förutom några statyer som flyttas hit och dit som på ett shack-bräde

Folke Andersson
Jo men precis det är ju just det, saker flyttas som schakpjäser, avtal bryts och USA använder sin dominerande ställning. Ryssland var på god väg att bli ett demokratiskt land.

jag tror vi kommer att se ökade spänningar mellan å ena sidan Rysslan och USA, EU och the UK. Putin vill göra ett avtryck då räcker inte en OS satsning på 80 miljarder.
Jag delar Johans oro, och har svårt att hitta något uppmuntrande att säga om Ryssland. Intressant debattinlägg om detta i SvD:

http://www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_16268632.asp
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM