TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringen kommer att presentera en rad åtgärder som förenklar arbetskraftsinvandring, en åtgärd som i sig inte är fel. Men hur har det gått med det utanförskapet som regeringen gick till val på att lösa? Regeringen lämnar steg för steg visionen om att eliminera utanförskapet, något som bler mer och mer tydligt.


Borde inte regeringen fokusera på att få tillbaka folk som befinner sig i utanförskap till arbete innan man fokuserar på att andra skall få arbete?


Johan LundbergFörslaget innebär, att arbetstillstånd kan sökas i Sverige och att den arbetssökande inte behöver återvända till sitt hemland.

Detta kan få stor betydelse för de personer som avvaktar ett asylbeslut, eftersom ett arbetstillstånd med uppehållstillstånd skulle avbryta asylsökandet.

Troligtvis kommer personer i utanförskap att gynnas. Det finns många illegala invandrare som genom det nya förslaget skulle kunna få legal status i Sverige. Det betyder mycket. Alltså tvärtemot vad du tror om förslaget.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM