TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Lars Leijonborg kommer lämna regeringen under hösten och nu spekuleras det i att han kommer att kandidera till Europa parlamentet. Björklund har sagt sig intresserad av att Lars Leijonborg sitter kvar som utbildningsminister, något jag tror är mycket svårt.


2009 kommer regeringen tillsätta en ny kommissionär även detta skulle kunna vara en post som Leijonborg kandiderar till men där slåss han mest troligt med Carl Bildt.


Det kommer bli en mycket spännande höst.


Johan Lundberg"Utse kommisionär"? Så går det ju inte till. Och jag tror inte att Leijonborg i så fall ens skulle komma på fråga. Tvivlar på att det efter Wallström blir någon mer svensk EU-kommisionär på ett tag. Vi har haft överrepresentation där, och EU har utvidgats med flera folkrika länder.
Sverige kommer att kämpa för att få utse en komissionär även om det stämmer det du säger. Vi är ett litet land men jag tror och hoppas att Reinfeldt kommer försöka få en plats. Å andra sidan lir det ju den socialdemokratiska regeringen som tillträder 2010 som kommer utse nästa.;)
Varför skulle Leijonborg kandidera till kommissionär? Vad jag hittills läst här på Internet så handlar det om 1:a platsen på kandidatlistan som ledamot för Folkpartiet i EU-parlamentet?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM