TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Mats Odell pratade om boende på ett seminarium i Almedalen om boende och Sveriges framtid. Ministern lyfte fram finlands som ett föregångsland där marknadshyror och socialhousing som modell. Odell tyckte det var ett mycket bra initiativ. Mats Odell måste inse att det är ingen modell vi vill ha i Sverige utan han måste tänka om.


En bostadspolitik som bygger på segregering är inte Sveriges framtid, Sverige skall vara ett land som skall innefatta alla inte bara några. Vi skall inte bygga ett land där bostadsort eller hus speglar ens sociala situation.


Jag vill se en politik som innefattar alla, bostad är en rättighet och vi skall inte peka ut individers problem genom olika hus.


Johan LundbergJag tycker du skall vara glad. Det enda jag kan få ut av vad Odell sagt är att det skall bli bättre på bostadsmarknaden utan marknadshyror. Är det inte så du vill ha det.
Se dig omkring, Johan. Svensk bostadsmarknad är *extremt* segregerad idag. Det kan bara bli bättre på den punkten.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM