TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

De stora avhoppen från a-kassan kommer förmodligen att få till följd att avgiften till a-kassan måste höjas ytterligare i höst, rapporterar Ekot. Sedan i höstas har 263.000 personer lämnat a-kassan och det kan nu komma att få som konsekvens att avgiften till a-kassan höjs ytterligare. Dessutom har de nya reglerna gett a-kassorna högre administrativa kostnader som ska bäras upp av färre medlemmar.


Åtärder som medöfr att facket ställning försvagas kraftigt, regeringen måste inse att ett starkt fack är bra för utvecklingen av landet. Vi måste arbeta ihop för att lyckas. Ett faktum som regeringen inte kommer ta hänsyn till. Jag tror att denna linje kommer straffa sig i lägnden.


När skall sveriges regeringen inse att vi måste arbeta tillsammans för att lyckas?


Johan LundbergJohan läs min blogg nedan. Kommunal har kongressbeslut på att det inte blir någon höjning. Läs på http://www.kommunal.se

Och SACO tänker sänka A-kasseavgiften enligt uppgift.
Det är väl de över 60 som lämnat a.kassan. Inget konstigt med det.
Alla har ju fått mer pengar i plånboken än a-kassehöjningen kostar. Och än mer blir det i höst.
Propagandaskrik från hotade fackpampar, inget annat.
Men varken Kommunal eller SACO tänker höja sina A-kasseavgifter så vitt jag kan läsa.

Så hur är det egentligen? Det visar sig tydligen att de som tjänar 25.000 kronor eller mera är de som tjänar på borgarnas maktinnehav.

Inte är det då arbetslösa, sjuka, sjukpensionärer, lågavlönade, pensionärer som tjänar på det. Och vart tog den sk. 1000-lappen vägen. T.o.m Alliansen själva medger att det inte blev en 1000-lapp för de flesta.

Men väljarnas dom kommer väl år 2010 vid nästa val! Då får vi se om borgarnas politik har fått genomslag?
Håkan Allansson Du måste ha fått mycket om bakfoten. Kolla upp hur många det är som lämnat A-kassan. Och hur kan du påstå att gamla, sjuka och arbetslösa har fått det bättre. Du kan ju gå in till någon sjuk och tala om att han fått det bättre.Men var beredd på hårda ord då...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM