TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I förra veckan segrade kristdemokraternas partistyrelse i abortstriden. Nu avslöjar tidningen Dagen att vissa Kd-medlemmar ska starta ett nytt parti som ska verka för ett totalförbud mot abort. – Någon måste stå för de ofödda barnens rätt och det måste finnas ett parti som står för det, säger Per Kronlid som är en av frontfigurerna.


Detta är inte det bästa för KD eller för regeringen, det kommer bara att bli bättre för oss andra. Interna konflikter inom regeringspartierna och inom regeringen är bara till godo för de partier som vill ta över regeringsmakten. Så KD och de andra partierna får gärna dela sig i flera mindre partier.


Johan LundbergKanske upptäcker en del Kristdemokrater att det finns ett annat kristet alternativ också, nämligen Kristna Socialdemokrater, Broderskap?

Så kanske kan vi få över till oss en hel del av dem som blir över nu när Kristdemokraterna verkar splittras?
Eva,

Ja dom är välkomna! Sprickorna intern hos de borgerliga partierna ökar.
Vi vet ju, att det beror på den egna vilsenheten, eftersom man gav efter för en moderat ledning i sin hunger efter makten.
Men, makten är inte allt, den ska vårdas, och det är viktigt att den vårdas på de vis väljaren tror sej finna i sina repsektive partiers ideologi.
Den faller ju nu, eftersom man inte längre är i sina ideologiska tillhörigheter, utan ställde sej i en annan "ring". Det är en farlig handling, och nu kommer resultaten.
LiZa
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM