TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Stockholm får sin efterlängtande Citibana, regeringens förhandlare Carl Cedersiölkd har hittat pengar. Den moderatledda regeringen avbröt arbetet så fort dom kom in i Rosenbad. Fredrik reinfeldt har nu fått backa och låta arbetet fortlöpa. Detta är en mycket stor pristige förlust för Statsministern och de moderata ministrarna.

 

Stockholm är i stort behov av mer spår kapacitet och Citibanan är ett mycket bra initiatvi för att komma vidare i denna miljösattsning och för att stärka Stockholm/Mälardals regionen som den ledande regionen i Sverige.

 

Jag tycker detta är mycket bra att bygget startar igen och att vi får bättre miljöallternativ. Vi alla måste komma till insikt att spårtrafik är bra för miljön och att vi måste satsa hårdare på denna infrastruktursform. Sen är det alltid lite extra kul att reinfeldt får krypa till korset och inse att hans linje inte håller.

 

Johan Lundberg2007-05-07, 18:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Reinfeldt, hans ministrar, Moderaterna och Alliansen vill alla öka spårkapaciteten i Stockholm. Det som förseningen har handlat om är om Citybanan med sin planerade dragning är det bästa sättet att göra det på. Att försöka antyda att det handlar om något annat är direkt ohederligt.

Det är mycket starka Hallandsås-vibbar på det här projektet. Jag är inte speciellt övertygad om att det är den bästa lösningen: http://moderaterna.net.loopiadns.com/bromma/visa_artikel.asp?id=4137
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM