TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Eva Moberg, en av mina stora förebilder,har efter en kort tids sjukdom, gått vidare i livet. Jag skriver inte död, för enligt min tro så dör vi inte, utan vi går vidare i livet. Vart, eller hur, har jag ingen aning om.

 

För flera år sedan kom jag i kontakt med Eva Mobergs texter och analyser om kärnkraften, det är ingen hemligthet, att hon är en stark motståndare mot kärnkraften och all dess konsekvenser. Hennes texter höjde mitt medvetande om hur illa ställt det är med energiförsörjningen i världen.

 

Jag fick förmånen att vid ett tillfälle samatal med Eva, då berättade jag för henne att mitt engagemang startades av hennes engagemnag, så håller vi elden levande!

 

Jag beundrar Eva och önkskar att jag hade den förmågan att skriva som hon kan. Jag är övertygad om att Eva från andra sidan kommer fortsätta kampen och skicka oss massor med energi, för kampen här på jorden mot kärnkraften.

 

Tack Eva Moberg för kärleken!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM