TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.krisinformation.se/web/Pages/NewsPage____63361.aspx


USA har varit en stor finansiär till Japans kärnkraftverk och ingen kunde räkna ut att kärnkraftsverk som ligger vid kusten, innebär en stor risk?

Allvarligt det känns som om det pågår en stor komplott mot oss människor, kärnkraftslobbyn gör allt för att få oss att tro på kärnkraftens trygghet och att forskarna och byggarna kan förutse allt som kommer hända på jorden med dess naturkatastrofer, tror du på att Kärnkraftsverken kan byggas säkra?

Jag har aldrig trott det för jag inser att människans kunskap på jorden är väldigt lite och förvrängd, här har media en stor skuld!!! 


Idag lördag, industrin står nästan still och det är plusgrader i södra Sverige då IMPORTERAR vi elkraft, fn drygt 700MWh, elpriset är 59öre/KWh..
En vinterdag kommer 50% av energien i Sverige från kärnkraftverk..
Eller för att citera Sommestad i P1 idag, vi ska stänga ner kraftverken för att istället ha förnybara energikällor. Där "dog" fö utfrågaren, ingen följdfråga ställdes om tidsaspekten eller tekniklösningar eller ens kostnaden för detta.
(s) under decennier fullständigt ansvarslösa energipolitik har stoppat all form av vettig forskning och utveckling i Sverige..
Juholt lär INTE göra det bättre.
Javisstja, den uppblåsta faran i Japan är över..

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM