TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.skr.org/download/18.57a5b5b812e52e4174680009255/%C3%96ppet+brev+110310.pdf

Det är ett stort systemfel som regeringen och dess högerallians skapat gällande sjukförsäkringen. Har någon tänkt på att det känns som om det bedrivs en politik som innehåller "hämnd" för förluster i riksdagen. Tänker då på att regeringen förlorade riksdagsomröstningen om besparingarna på UD med 300 miljoner och nu ska Försäkringskassan spara ytterligare 300 miljoner...

Nå, högeralliansens vänner och ni som röstar på dem och tror på deras människosyn, är det verkligen okej att bedriva denna hets mot sjuka och tro nu inte att högeralliansen inte visste om vilken effekt deras politik skulle komma att få. Det visste mycket väl vad som komma skall, då remiss på remiss instans påpekade felaktigheter i högeralliansens sjukvårds reform. Trots detta så applåderade höger spökerna i riksdagen vid beslutet, applåderar ni nu? 

En bra politiker ska kunna förutse vad ens politik innebär och ska även lyssna på remiss instanserna och inte bara bedriva ideologisk politik. Jag tror mycket på att vi måste ha en helhetssyn i alla beslut som fattas. Jag tror inte att EN ideologi innehåller hela lösningen men jag tror att SOCIALISM måste vara grunden i ett samhälle för att rättvisa, jämlikhet och solidaritet ska överleva.


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM