TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tack Monica Green!för alla dessa gånger som du likt en bäver påtalar om ungdomsarbetslösheten. Tack för att du tar debatten mot högerregeringen och dessutom gör det med så stor glöd.

 

Jag beundrar dig för jag har fått intrycket att du vill vara så tillgänglig som möjligt och ditt glada positiva humör är inspirerande.

 

Jag läser det du skriver och inte alltid ger jag respons på det. Här är därför en samlad feedback som jag vill ge till dig.

 

Jag tänker för övrigt bättra mig och börja lyfta mina partikamrater mera med positiv feddback. För att utvecklas i glädje är underbart.

 

Förlåt för alla de gånger jag inte tagit chansen till uppmuntran och stöd!

 

Kram Nina2011-01-24, 09:59  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag tycker nog att de 147 ni i (s) under ert maktinnehav DAGLIGEN förtidspensionerade, många av dem mycket unga, är mer betjänta av stöd!
Har du glömt att i sossestyrda Kalmar så utbetalades det en personlig bonus på 700 spänn till FK-anställda för VARJE person de fick bort som arbetssökande och i stället överfördes till förtida pension..
Det enda goda detta medförde var att arbetslöshetsiffran hyfsades till och kamrat Göran kunde skryta lite över sin "låga" arbetslöshet..
Kan glädja dig med att jag tycker att Alliansen inte är så mycket bättre.
Det finns hur mycket jobb som helst, bara man lättar lite på reglerna, underlättar att anställa (inkl motsaten..) ser till Facket inte tjafsar, och, ffa ser till att kontrollfunktionerna för alla sorts överkreativa företagare, alltifrån pizza-50-lapp-direkt i kassalådan, till bonuskapitalister fungerar. .
(s) har ju ingen politik, den har övertagits av Alliansen med enbart mindre modifikationer så framtiden blir spännande - tyvärr i negativ bemärkelse.
En Allian(s) och mot dem Österberg eller Nutte, Palm går fetbort pga sin DDR-flair och maktlystnad...
Stackars Sverige.Nina Drakfors: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1300&grupp=9035&artikel=4221568

Ja sannerligen ökar fattigdomen och jämstelldheten med borgerliga regeringar..Eller hur men det går ju helt i linje med vad höger vill, jag har tagit för givet att de vill ha Gratis arbetskraft så som det är i fas 3 tex...det är ju inte direkt hyggliga löner som symboliserar höger...
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM